LC MANIA

LC MANIA
Hip hop
Young Cisto
Friday 14. October 2022
The doors open at 19:00
Concert starts at 20:00
Venue
Belleville
Ticket price
150,- +avg
Seats
Unnumbered
Spotify playlist

LC MANIA

Young Cisto

tar med seg 10 av de heteste norske internasjonale artister : Sentrum (NO), King Shway (US) ,Izzi Jay (UK/GM), JP, Djørvi og gutta (BG), Filli , Westt Kidd, Shadrack,DIHAV

samt med DJ Ronem (Hip Hop- Latino). 

LC MANIA er garantert til å bli en uforglemmelig kveld, full av høy noter og gode vibber med denne line up!

Young Cisto er mest kjent for sine energiske opptredener og vittige, men bevisste tekster han plasserer over instrumentaler.
En Oslo basert hip hop artist som vokste opp i Italia med ghanesisk bakgrunn.
Han begynte først lage musikk på X- ray Ungdomkulturhus i 2011 og har samarbeidet med en rekke artister og produsenter fra Skandinavia blant annet Andreyun, Sli0h, Nick Hatch MissS Sophie og Hermes. Sangen hans "Rektangel" (2016) ga ham internasjonal anerkjennelse i tilleg til Sky Red, Afrika Sauce, Cape har han samle over 500 000 streams på alle platformer. Gjennom årene har han laget en en musikk felt for seg selv i 2020 så slapp han sitt debut album "Heroes & VIllains" og deretter LPs fra planet serien hans, først Mars og Venus. I år så vil han droppe albumet JUPITER samme dag som konserten!

Sentrum består av rapperene Capital M og Chico. Disse gutta brenner for å dra frem, old school vibber på energisk vis. Bars stå i Sentrum

King Shway er fra LA (US). Han begynte å slippe ut musikk i 2015 med norsk produsenten Fred Fuego
Opptredener på wshh, YLTV og andre platformer har musikken til Shway  vært preget av tunge 808 trommer og mørk autotune med dystre og psykedelisk vibber.
Inspirert av Travis Scott, Gunna, 21 Savage og Playboi Carti representer King Shway en del av hver på sin.

Filli er en 22 år gammel artist fra Sarpsborg. Han har jobbet lenge med musikk og har gitt ut musikk på Soundcloud og Spotify og spilt en rekke shows både i og utenfor Oslo.

DIHAV driver med hip-hop, nærmere cloud rap og reggaeton musikk. DIHAV er en engelsk/kurdisk rapper som er basert i Oslo. Han startet sin karriere i Juli 2020 og har siden gitt ut 4 singler og en EP på kurdisk/engelsk som enkeltvis har fått god oppmerksomhet. Han ble først kjent i hjemmelandet først etter låta Rash. Måten han setter vestlige melodier med midtøstlig lyrics.

DIHAV skriver, komponerer og produserer hovedsakelig sin egen musikk, og arbeidet hans fra urban dansemusikk til cloud rap.

Westt Kidd er en 24 år gammel artist som er oppvokst i Ås og er opprinnelig fra Gambia, han lager mer introspektiv musikk og har sanger som blander hip hop og rnb sammen. Første sangen kom ut i år, den heter «Free Your Mind» en chill avslappet sang med dype lyrikk.

JP
John Harald aka JP, en soloartist i artist gruppen Kun Rare Kids! Han har hatt et øre for musikk siden han var liten,spilt masse instrumenter gjennom oppveksten sin . Med årene fant han ut at han også likte å synge og skrive rap, det åpnet øynene hans for musikk.  Han er stort inspirert av Lil Baby, det kan man høre raskt! Inspirasjon kommer også fra artister som Playboi Carti, Asap Rocky, Jucie world og Future. Med hjelp av Autotune og hvilken som helst beat ville han sette stemning i rommet og han har nå lagd musikk i 3-4 år. 

Lil Blessed 
Carlos aka Lil Blessed, en solo artist som har drevet med musikk siden han var liten, han er med i gruppen kun rare kids! Lil blessed lager urbane sanger med hint av både R&B/HipHop. Inspirasjonen hans kommer mye fra både Chris Brown, Playboi Cartii! Når han går på den spanske flowen sin som han kan best, ser du inspirasjonen fra Rauw Alejandroo.  

14.10.22 #LCTROOP #LCMANIA

Kjøp billetten din nå og få en sjanse til å vinne gratis LC-Merch!

Vi Ses :D