Sagene Ring - Flukt

Sagene Ring
Folk
Sagene Ring
Wednesday 21. June 2023
The doors open at 18:00
Concert starts at 19:00
Venue
Cosmopolite
Ticket price
330/250,- +avg
Age limit
18 years with valid ID
Seats
Unnumbered
Spotify playlist

Sagene Ring - Flukt

Gjennom mer enn 30 år har Sagene Ring vært bydelen Sagenes eget husband. Med varme og humor har de beskrevet Oslo øst og folkene som bor der i flere album. I 2021 ga gruppa ut sitt fjerde album «Flukt» der de løftet blikket fra Sagene og rettet del mot alle dem som de senere årene har flyktet fra krig og fattigdom over Middelhavet for å komme til Europa. Sangene baserer seg på flyktningenes egne historier slik de er blitt fortalt gjennom intervjuer i media.

Sagene Ring ble etablert i 1988 og består av Erik Fosse (sang, gitar og munnspill), Petter Udland Johansen (sang, mandolin og fele), og Per David Martinsen (sang og kontrabass). Gruppa har gjennom sine tre første utgivelser skrevet og formidlet historier fra Sagene før og nå, hvor låter som «Oskars vise», «Rosa fra Bjølsen» og «Vi blir ikke gamle på Sagene» for lengst er blitt en del av bydelens kulturelle kanon. Sammen med bl.a. Kari Svendsen og Lars Klevstrand er gruppa en fast del av forestillingen Sagenecabareten som har blitt arrangert årlig siden 2009. Samme året mottok gruppa bydelens miljø- og kulturpris «Lovisaprisen» for godt nærmiljø- og kulturarbeid.

I denne konserten vil Sagene Ring fremføre alle låtene fra albumet «Flukt», ispedd et utvalg kjente og kjære sagenelåter fra de tidligere utgivelsene. Kveldens line-up er samme som på albumet og består av:

 Line-up:

  • Erik Fosse - vokal, gitar, munnspill
  • Petter Udland Johansen - vokal, mandolin, fiolin
  • Per Martinsen - vokal, kontrabass
  • Sveinung Lilleheier - gitarer, dobro
  • Trond Nagell- Dahl - Piano, orgel, trekkspill
  • Arnfinn Bergrabb - Trommer

 

Konserten er støttet av Oslo Kommune

Oslo kommune