Kom i stemning før konsert i den nye foajebaren på Cosmopolite

Cocktailbaren i foajeen
Pictures by
Julie Brundtland Løvseth
Written by
Julie Brundtland Løvseth

Kom i stemning før konsert i den nye foajebaren på Cosmopolite

Den atmosfæriske rotunden og foajeen på Cosmopolite setter publikum i stemning før konsertopplevelsen inne i salen. I høst er baren åpen to timer før konsert slik at våre gjester kan nyte et glass før, eller etter konsert i kosmopolitisk stil!

Høsten er høysesong for kulturopplevelser og konserter, og på Cosmopolite merker vi et publikum som er sultne på å være sosiale og kjenne pulsen på byen igjen!

Et glass eller to før eller etter en kulturopplevelse er et must for mange publikummere, da man ønsker å enten forberede og glede seg til konserten eller fordøye den i etterkant. Barsjef Christopher Matre tror denne høsten var riktig tidspunkt å utvide tilbudet på:

- Vi er i startfasen av å utvikle denne tjenesten, men vil gjerne gi publikummet vårt et tilbud med økt kvalitet før og etter konsert, og har derfor oppgradert barmenyen og utvidet åpningstidene!

Matres kollega, bartender Andrea Engel merker et iver blant publikum etter å være på konsert igjen, og hun lærer seg stadig nye drinker som hun serverer gjestene.

Hos Cosmopolite holder vi nå cocktailbaren åpen to timer før konsertstart og i etterkant av konserten!

Nytt av året er at fløyen har blitt gjort om til bar! I tillegg til at man kan be om de fleste drinker har vi tre utvalgte cocktails på menyen: Dark & Stormy, Boulevardier og Tom Collins.