Oleg Skrypka og Vopli Vidopliassova

Oleg Skrypka og Vopli Vidopliassova
Rock
Den Ukrainske Forening i Trondheim
Tuesday 11. October 2022
The doors open at 18:00
Concert starts at 19:00
Venue
Cosmopolite
Ticket price
450/650,- +avg
Age limit
18 years with valid ID
Seats
Unnumbered

Oleg Skrypka og Vopli Vidopliassova

Energisk, gledelig, uimotståelig ukrainsk rockemusikk kommer til Norge! 35 år på scenen, ukrainske rockemusikk-pionerer Støtteturné for Ukraina og ukrainske barn

OLEG SKRYPKA: grunnleggeren av energisk, gledelig og uimotståelig ukrainsk rockemusikk kommer til Norge!

Timingen for denne turnéen kunne ikke ha vært bedre. Det er på tide for ukrainsk musikk å høres høyt og stolt ut over hele Europa, for å samle ukrainere og alle som støtter Ukraina.

Det er ingen overdrivelse å si at OLEG SKRYPKA er en nasjonal legende. Han og bandet VOPLI VIDOPLIASSOVA (VV) hadde rocket allerede før Ukraina ble uavhengig. Oleg er en skuespiller, komponist, grunnlegger av nasjonale festivaler Land of Dreams, Rock Sich og mange flere kulturelle prosjekter.

Hans mest kjente verk er VV, et imponerende rockeband som var med på å forme den moderne ukrainske musikken. SKRYPKA var faktisk den første som sang rock på ukrainsk, og han fortsetter å skape historien av kvalitetsrock sammen med VV i dag ved å samle fulle stadioner og bryte forutsetninger om hva er konvensjonell etnorock. VVs melodiske slagere synges av millioner, og det spesielle med bandet er den eksplosive energien i konserter og dedikasjon til ukrainsk kultur. I 35 (fem og tretti!) år har VV delt sin uimotståelige energi med fans over hele verden.

Denne høsten legger OLEG SKRYPKA og VV ut på turné for å heve ukrainernes patriotiske stemmen i utlandet og forene alle progressive krefter i Europa. SKRYPKA definerer målet for tuneen som kulturelt oppdrag: Ukrainsk musikk skal høres over hele Europa, og sannhetens ord skal få gjenklang i hjertene i denne vanskelige tiden med aggresjon mot Ukraina.

SKRYPKA og VV støtter kontinuerlig det spesialiserte barnesykehuset Okhmatdyt i Kiev.


Ikke gå glipp av den eneste unike konserten til OLEG SKRYPKA og VOPLI VIDOPLIASSOVA i Norge!