Forq

Forq
Jazzfusion
Cosmopolite Scene
Thursday 10. October 2024
The doors open at 19:00
Concert starts at 20:00
Venue
Cosmopolite
Ticket price
320/270,- +avg
Age limit
18 years with valid ID
Seats
Unnumbered
Spotify playlist

Forq

Improvisatorer i verdensklasse som brer om seg en smittsom groove i sin kjente jazz-fusion stil – er bandet Forq! En amerikansk gruppe med instrumentalister, med en så famøs musikalsk avstamning at de garanterer publikum.

Gruppen var originalt en spin-off av det suksessfulle jam-bandet Snarky Puppy og bandmedlemmer har spilt for David Bowie, Marcus Miller, Lauryn Hill, Empire of the Sun m.fl.

All About Jazz om bandets album «Four»: «Til tross for et bredt spekter av elementer som dukker opp i musikken – fra afrobeat, synth-pop, rock, funk og jazz – er det en solid, enhetlig karakter i materialet.»

Forq er kjente for å levere engasjerende og humørfylte fremføringer med stadige overraskelser for publikum. Merkevaren deres er beinhard fusion, som inkluderer et dynamisk lydbilde og uendelig med sonisk utforskning.

«Faktisk, når den først er akklimatisert, hjelper den letthjertede følelsen og de sære lydbildene faktisk til å fremheve hvor mye underliggende musikalsk umami det er på Four.(…) Forq produserer sitt dypeste, mest tilfredsstillende album til dags dato med Four.» - All About Jazz


Line Up:

Henry Hey – Keyboard (David Bowie, Empire of the Sun, Jeff "Tain" Watts)
Jordan Peters – Guitar (Jon Batiste, Bokanté)
Eli Menezes – Bass (Richard Bona, Lauryn Hill, Meshell Ndegeocello)
Jason ‘JT’ Thomas – Drums (Marcus Miller, D’Angelo