Dobbel albumrelease: Olga Konkova Trio & Per Mathisen Trio

Olga Konkova og Per Mathisen.
Jazz
Cosmopolite Scene
Fredag 14. januar 2022
Dørene åpner 19:00
Konsert starter 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
350/300,- + avg.
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

Dobbel albumrelease:
Olga Konkova Trio & Per Mathisen Trio

 

Line-up:
Olga Konkova Trio:
Olga Konkova - piano
Per Mathisen - kontrabass
Gary Husband - trommer

Per Mathisen Trio:
Per Mathisen - el. og akustisk bass.

Jan Gunnar Hoff - piano/synthesizer
Gary Husband - trommer

 

Olga Konkova har gitt ut platen “OPEN SECRET” og Per Mathisen “GLADIATOR”, høsten 2021. Begge platene har allerede fått fantastiske anmeldelser fra både inn og utland. I januar 2022 legger trioene ut på Norges-turné og skal besøke en lang rekke steder.

Olga Konkova er utvilsomt Norges ukronede jazzpianist-dronning, hun er et fyrverkeri på instrumentet med en utrolig dynamikk, alt fra det stille og lyriske, til overveldende tordenskrall, kommer fra hennes fingre og musikalitet med største selvfølgelighet. Med Per Mathisen på kontrabass og den engelske stjerne-trommisen, Gary Husband, er trioen intet mindre enn i verdens-klasse.

Per Mathisen er Norges svar på både el.bassisten Jaco Pastorius og kontrabassist Niels Henning Ørsted Pedersen. Per spiller med et arsenal av lyder og instrumenter og har virtuose ferdigheter, på både den elektriske og den akustiske, som grenser til det uvirkelige. Med Bodø’s aller største sønn på piano og synthesizere, Jan G. Hoff, og Gary Husband på trommer, er bandet virkelig en “powerhouse” trio av de sjeldne.