Marcus Miller

Marcus Miller av Thierry Dubuc
Jazz
Funk
Cosmopolite Scene
Søndag 7. november 2021
Dørene åpner 20:00
Konsert starter 21:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
600/550,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

Marcus Miller

Kjære publikum! Vi har satt opp venteliste for denne konserten. Meld deg på venteliste her

Marcus Miller anses for at være en av de beste og mest innflytelsesrike bassister noensinne. Nå har du sjansen til å få med deg publikumsfavoritten på Cosmopolite den 7.november!

Marcus Miller er et unikum i form av sin omfattende musikalske karriere. Gjennom en 30års karriere har gitt ut drøssevis av kritikerrost musikk, vunnet to GRAMMY’s, mottatt en Edison Award for Lifetime Achievement in Jazz og er utpekt til UNCESCO Artist for Peace.

Hans karakteristiske bass sound har vært med å legge lydteppe til flust av musikkhistoriens store navne inkludert alt fra Miles Davis, Luther Vandross og Herbie Hancock til Eric Clapton, Aretha Franklin og Elton John.

Enhver som har hørt Marcus Millers musikk eller opplevd hans konserter live, vet, at de venter på en opplevelse uten like. Millers kraftfulle jazz/funk bass skyver grenser og rykker jazz opp på et nytt nivå. Sammen med sitt utrolige band vil Marcus Miller helt sikkert begeistre og utfordre publikummet på Cosmopolite og ta de med til nye høyder.

Marcus Miller gjestet Oslo sist med sitt sjangerskridende album, Laid Black, i 2018. Nå er han tilbake, og skal spille en miks av ny musikk med gamle kjente låter.

Line up TBC