Releasekonsert : Chasing Sunsets (Ny dato TBA)

Siril og Jacob
Jazz
Oslo Session Recordings | Cosmopolite Scene
Fredag 20. november 2020
Dørene åpner 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
400/300,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Nummerert

Releasekonsert : Chasing Sunsets (Ny dato TBA)

Byrådet i Oslo har besluttet å innføre en sosial nedstenging av Oslo fra og med 9.november og i minst tre uker fremover. Dette fører til at denne konserten blir utsatt. De neste ukene vil Cosmopolite Scene jobbe med å flytte konsertene som skulle vært i november, og alle billettkjøpere det gjelder vil få beskjed direkte.

Vi vil be alle dere der hjemme om å ta vare på hverandre, vise hensyn og å følge alle råd og tiltak fra kommunen. Sammen skal vi komme oss gjennom dette!

Kritikerroste Siril Malmedal Hauge & Jacob Young med nytt album: Chasing Sunsets

 

I 2018 ga duoen ut debutalbumet «Last Things» som ble møtt av overveldende gode kritikker og respons fra et samlet pressekorps i inn- og utland. Den har blitt omtalt som et av årets høydepunkt i anerkjente jazzmagasiner som JazzJournal (UK) og AllAboutJazz (NYC). Albumet vant Sølvprisen i det japanske Jazz Critique Magazine for Best Jazz VocalAlbum i 2018, og ble i 2019 nominert til IMA i New York City i samme kategori. På det nye albumet;
«Chasing Sunsets» har musikerne vært sammen om produksjonen - som et felles prosjekt. Begge har skrevet ny musikk, og bidrar på flere instrumenter hver, sang hver for seg, og som duett. En av Norges flotteste jazzduoer!

 

Billett inkluderer CD eller Vinyl