The Organ Club: Rhythm & Blues

TOC
Jazz
Cosmopolite Scene
Onsdag 28. november 2018
Dørene åpner 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
200/150,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

The Organ Club: Rhythm & Blues

Charles Mena inviterer til Organ Club med "Rhythm & Blues"

Denne kvelden byr på flere godbiter innenfor Hammond-tradisjonen. Her serverer vi:

Funky orgeljazz med Palle Wagnbergs Organ Unit med Frode Kjekstad (gitar) og Erik Jøkling trommer), Pål Thowsen (trommer) og Brynjulf Blix (orgel etc.) i et nyetablert duoprosjekt med 70-tallsvibber. Charles Mena, Kjell Larsen (gitar), Øivind Madsen (bass) og Brynjulf Blix (orgel) byr på nytt og gammelt i Rythm & Blues-tradisjonen. Til slutt samles alle på scenen til en heftig jam med to Hammond B3, to gitarister, en bassist og tre trommeslagere!

Om de medvirkende:

Paul "Palle" Wagnberg flyttet heldigvis til Norge i 1985 og ble den som fikk Hammond B3 tilbake i rampelyset her i landet, først og fremst sammen med The Real Thing, men også med egne prosjekter.

Frode Kjekstad har spilt inn flere egne album med amerikanske musikere og spiller også med Sandvika Storband i tillegg til andre aktiviteter.

Erik Jøkling har spilt med en rekke kjente musikere i mange sjangere, fra Ett Fett storband til fusion med Staffan William-Olsson.

Pål Thowsen begynte sin karriere med Arild Andersen tidlig på 70-tallet og har gjort alt mulig fra Melodi Grand Prix til Terje Rypdal. En av landets mest profilerte jazztrommeslagere.

Brynjulf Blix vokste opp i samme kvartal som Hammond-butikken på 50-tallet og ble merket for livet. Har gjestet The Organ Club mange ganger, både sammen med og som vikar for Bugge Wesseltoft.

Charles Mena er fast konsertmester i The Organ Club.

Kjell Larsen har lang fartstid, fra Ruphus på70-tallet, til Chipahua, Jon Eberson, Oslo Rythm'n Blues Ensemble og Larsens Bargoo i dag.

Øyvind Madsen har spilt med blant andre Marit Mathiesen, Jørn Hoel, Pateys Pipe, New Jordal Swingers og Morten Harket i tillegg til en rekke andre.