Ghost-Note

Ghost-Note
Funk
Cosmopolite Scene
Torsdag 8. november 2018
Dørene åpner 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
320/3270,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Ghost-Note

Få med deg det tre ganger GRAMMY-vinnende bandet presentere en smidig blanding av jazz, hip-hop, funk og verdensmusikk!

Ghost-Note fremstår som en eksplosjon av rytmer, drevet fremover av to helt eksepsjonelle trommeslagere og perkusjonister. Robert "Sput" Searight og Nate Werth har base i Dallas, Texas, og har studert jazz ved University of North Texas. Begge er dessuten medlemmer av Snarky Puppy, en grenseprengende instrumentalgruppe som har vært aktive som plateartister I mer enn ti år, og som har vunnet hele tre Grammy-priser.

Ghost-Note er en perkussiv festforestilling, som samtidig fremstår som en feiring av musikkens innerste vesen. Searight og Werth er inspirert av artister som James Brown, J Dilla og Beastie Boys, og fargelegger musikken sin ytterligere med vest-afrikanske, afro-cubanske og brasilianske impulser.

Denne skarpe, smarte og smidige blandingen av jazz, hip-Hop, funk og verdensmusikk må naturligvis fremføres av topp folk. Og det har duoen med seg til gagns.

Blant musikerne finner vi Sylvester Onyejiaka (Prince, Quantic) og Jonathan Mones (Funky Knuckles, RC and the Gritz), som begge spiller fløyter og saxofoner. A.J. Brown (Fred Hammond) spiller bass, Justin Stanton (Snarky Puppy) og Daniel Jones (Jay-Z, Janet Jackson, Justin Timberlake) er på keyboards, og Nick Werth (Galaxe, Yak Attack) spiller xylosynth, Mike Jelani Brooks (Kirk Franklin, RC & the Gritz) trakterer tenorsax, mens Alvin Ford Jr. (Pretty Lights, Dumpstaphunk) spiller trommer.

Se også opp for Dywane Thomas Jr., også kjent som MonoNeon. Denne eksepsjonelle bassisten og gitaristen var en av de siste musikerne som samarbeidet med Prince, og har ellers jobbet med bl.a. R&B-artisten Ne-Yo. Han er i tillegg noe av en stjerne på YouYube, der han legger ut imponerende oppvisninger i bass-spill.

Her kan vi nok for en gangs skyld stole på forhåndsomtalen: Ghost-Note is an instrumental explosion like you’ve never heard before — prepare yourselves for a neck breaking and booty shaking night that will keep you on your feet all night long.

Vi gleder oss til å dele denne kvelden med dere!

Line-up:

  • Robert Sput Searight - drums
  • Nate Werth - percussion
  • MonoNeon- bass
  • Vaughn Henry- keys
  • Sylvester Onyejiaka - bari, tenor, & flute
  • Jonathan Mones- alro & flute
  • Peter Knudsen - guitar