Tomoya Nakai

Tomoya
Folk
Japans Ambassade
Tirsdag 30. januar 2018
Dørene åpner 17:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
Fri entrè
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Tomoya Nakai

Japanske Tomoya Nakai skal fremføre moderne og tradisjonell folkemusikk fra Japan på de tradisjonelle instrumentene koto og shamisen!

Japanske Tomoya Nakai er musiker og komponist, og spiller de japanske tradisjonelle instrumentene koto (13-strengers langsitar) og shamisen (3-strengers langhalset lutt). Han begynte å spille begge instrumentene i barneårene, og spiller nå også en nyere type koto på 25-strenger.

Nakai har en grad fra The Department of Traditional Japanese Music ved Tokyo University of the Arts, hvor han gikk i dybden og spesialiserte seg i de ovennevnte instrumentene.

Nakai briljerer med sitt frie og utforskende spill, og har en enestående evne til å mane frem et vidt spekter av klangfarger og uttrykk på kotoinstrumentet. Publikum henføres av Nakais halsbrekkende tekniske spill og hans myke virtuositet.

Musikkarrangementene hans utstråler originalitet, med en unik fusjon av musikkelementer fra både tradisjonell og moderne musikk. Med temaer inspirert av japansk klassisk litteratur og utøvende kunst, og av myter fra hele verden, skaper Nakai vakker musikk som rører folks hjerter.

Tomoya Nakai er en kotomusiker av sjeldent kaliber, en utøver man ikke bør gå glipp av!

Konserten er i samarbeid med Japans ambassade i Norge.