Nyttårskonsert - Juniorsymfonikerne og KG Singers

Juniorsymfonikerne
Klassisk
Rock
Juniorsymfonikerne
Søndag 14. januar 2018
Dørene åpner 17:30
Scene
Cosmopolite
Billettpris
150/50,- +avg
Aldersgrense
No limit
Seter
Unummerert

Nyttårskonsert - Juniorsymfonikerne og KG Singers

Denne kvelden blir det en herlig blanding av klassisk nyttårsmusikk og moderne rytmer når scenen skal fylles med et spennende repertoar.

For første gang inntar Juniorsymfonikerne og KG Singers scenen på Cosmopolite. Her skal kor og orkester innlede det nye året med alt fra klassiske Straussvalser til fengende rytmer med røtter i soul, rock og disco – og mye mer mellom disse ytterpunktene.

Juniorsymfonikerne er Oslos eget ungdomssymfoniorkester som ble stiftet til åpningen av Oslo Konserthus. Orkesteret bemerker seg med en stor spennvidde i repertoar og fantastiske konserter. De siste par årene har orkesteret blant annet spilt i Budapest, Lindemannsalen, Chat noir, Sentralen, og Rådhuset, i tillegg til åpningshowet på The Gathering i Vikingskipet på Hamar.

KG Singers er konsertkoret på Kristelig Gymnasium i Oslo. Det består av ca 80 sangere som er valgt ut gjennom audition. Korets repertoar spenner vidt, og de har alt fra klassisk kirkemusikk via norsk folkemusikk til gospel på repertoaret. Årets høydepunkt for KG Singers er Julesangaften i Oslo Konserthus. Da fyller de konserthuset til to forestillinger når de avholder sin årlige julekonsert. Koret har også vært på flere turneer. De siste årene har de vært i USA, Italia, Ungarn og Trøndelag hvor de har holdt egne konserter.

Marit Bjørkøy har vært dirigent for KG Singers siden januar 2011. Marit Bjørkøy har hovedfag i musikk fra Universitetet i Oslo.

Andreas Patrik Hansson er Juniorsymfonikernes faste dirigent. Han er 21 år, og studerer direksjon ved Norges Musikkhøyskole. Andreas er en av to dirigenter som har blitt tatt opp til i Opptakt, Norges nye lanseringsprogram for dirigenter. Han har dirigert flere av de profesjonelle norske og svenske orkestrene i ulike sammenhenger, blant annet GSO, OFO, TSO, SSO og KSO.

Velkommen til en spennende konsert med over 100 fantastiske ungdommer på scenen !

Sjekk ut Juniorsymfonikerne på Facebook her.