Judith Hill

Hun har sunget med Michael Jackson og Stevie Wonder
Funk
Soul
Cosmopolite Scene
Fredag 8. november 2019
Dørene åpner 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
350/300+ avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Judith Hill

Hun har sunget med Michael Jackson og Stevie Wonder, og debutalbumet hennes ble produsert av Prince. Nå returnerer hun til Cosmopolite med sitt nye album Golden Child.

GRAMMY-vinnende multi-instrumentalist Judith Hill ble raskt kjent for sin viktige opptreden i den Oscar-vinnende dokumentaren ’20 Feet from Stardom’ og hennes deltakelse i The Voice. Rolling Stone Magazine roste henne i skyene for sine «stellar powerhouse vocals», og Prince la sin elsk på henne og produserte debuten hennes ‘Back in Time’ i 2015. I tillegg har hun gjort stor karriere av å synge med kjente stjerner som blant annet Stevie Wonder og Michael Jackson.

Judith Hills talent for musikk kommer fra en svært musikalsk familie, med faren og bassisten Robert ‘Pee Wee’ Hill og moren og pianisten Michiko Hill. Begge er kjente funk- og jazzmusikere i LA og har spilt sammen siden 70-tallet. Nå groover de til nye høyder sammen med datteren sin på turné.

Når Judith Hill returnerer til Cosmopolite 8.november, får vi høre musikk fra hennes nyeste plate ‘Golden Child’. Albumet er en fengslende vakker selvbiografi som kombinerer elementer fra funk, soul r&b og jazz. Albumet er skrevet, arrangert, produsert, mikset og utgitt av multi-talentet Hill selv, og inneholder hennes knallsterke vokal og gitar og piano i kjent særegen stil.

Line-up

  • Judith Hill - Vokal, Keys, Gitar
  • Gregory Moore (Gmoe) - Gitar
  • Michiko Hill – Keys
  • Robert Hill (Pee Wee) - Bass
  • Donnell Spencer Jr - Trommer