Aldous Harding

Aldous
Folk
FKP Scorpio
Fredag 22. november 2019
Dørene åpner 19:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
300 +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Aldous Harding

Den enestående Aldous Harding kommer tilbake til Oslo

Aldous Harding kommer endelig tilbake til Norge!

Billetter i salg fredag 29. mars kl. 11:00 via fkpscorpio.no / Ticketmaster.no.

Vi er utrolige glade for å få besøk av Aldous Harding, fredag 22. november på Cosmopolite i Oslo. Newzealanderen beskriver selv musikken sin som «gothic/acid folk», noe som tydeligvis gir gjenklang hos oss nordmenn.

I 2016 trollbandt hun med en gratiskonsert på Café Mono (R.I.P.), før hun kom tilbake og gjestet Blå i 2017. Samme år slapp hun også andrealbumet sitt, «Party», produsert av PJ Harveys mangeårige samarbeidspartner og produsent John Parish. The Guardian gav albumet 4 av 5 stjerner og beskrev det som «an album that creates a very particular headspace of desire, paranoia and possibility.». GAFFA Norge var også begeistret og kalte albumet «perfeksjon i det uperfekte» og delte ut 5 av 6 stjerner. Albumet fikk også plass på redaksjonens liste over årets beste album.

«Omfamnande og hemmelegheitsfull klarar ho å trollbinda oss med sine poetiske erkjenningar, framført av ei stemma som rungar stort. Det er lett å bli bergtatt.» - GAFFA om «Party» (2017)

Den 26. april kan vi vente oss det nye albumet «Designer» fra Kiwien, og allerede nå kan vi kose oss med singelen «The Barrel». Låta er som et varmt pust i den småkjølige vårsola, og om den setter tonen for resten av albumet så er det bare å glede seg. Sees på Cosmopolite fredag 22. november!

Lytt her