About time - Releasekonsert (Utsatt til 26.03.2021)

Three Souls
Funk
Soul
Three Souls
Saturday 12. September 2020
The doors open at 20:00
Venue
Cosmopolite
Ticket price
200/120,- +avg
Age limit
18 years with valid ID
Seats
Unnumbered
Spotify playlist

About time - Releasekonsert
(Utsatt til 26.03.2021)

Tre år har gått siden Three Souls slapp sin debut-ep «DUNKELFUNK» til fryd for Oslos soulmiljø. Etter lang tid med konserter, modning og beinhard jobbing er det endelig duket for slipp av bandets første fullengder «About Time»!

I 2015 ble en gjeng ungdommer spurt om å spille på en liten scene i sentrum av Oslo. Tenåringene med allerede nokså stor musikalsk bakgrunn og en forkjærlighet for artister som D’Angelo, James Brown og Parliament-Funkadelic samlet sammen de nødvendige musikerne for å kunne spille den ene konserten. Det som da var ment å være et engangstilfelle har siden vært den upolerte og ufiltrerte funk-maskinen Three Souls.

Three Souls har siden den gang spilt store show på ulike scener som Sentralen, Rockefeller, John Dee, samt fylt opp Jacob Kirke, og har blitt mest kjent for sine energiske show og gjennomførte låter. Stilen er basert på 70’s grooveroots spedt på med jazz, rocketrøkk, og spontanitet. Three Souls har siden start holdt et sterkt vintage-image, og bygger på en arv der distansen mellom band og publikum minkes så mye som mulig.

Den 24. april slippes albumet «About Time» og dette skal markeres med releasekonsert på Cosmopolite!

Medlemmer: Konstantin Ellingsberg Helmers(gitar), Mikkel Brændsrød Bjørneboe (bass), Olve Gravklev(trommer), Lars Fauchald Hartmann(saksofon), Henrik Smelhus Sjøeng(trompet), Jørgen Bjelkerud(trombone) og Sem Petros(vokal).