Sinsenfist - fister julen inn

Sinsenfist
Hip hop
Sinsenfist AS
Wednesday 5. December 2018
The doors open at 20:00
Venue
Belleville
Ticket price
200,- +avg
Age limit
18 years with valid ID
Seats
Unnumbered

Sinsenfist - fister julen inn

Fisteuniversets deiligste tradisjon gjester Belleville når julen 2018 fistes inn. Ta med hele slekta og dans deg inn i julestria til tonene av Sinsens heftigste hip-hop orkester!

Sinsenfist er en spraglete gjeng fra ulike kroker av vårt langstrakte land, forente i smeltedigelen av alle smeltedigler, den egentlige inngangsporten til tigerstadens altoppslukende liv, Sinsen.

Det er her, i landets innflytterghetto numero uno at en nærmest helt ny sjanger er blitt til.
Sinsenfist er et sekshodet troll der hvert hode har sine egne musikalske referansepunkter, noe som gjenspeiles i musikken.
Femstemt sang, 70-tallsfunk, G-funk, vaibing og gangstarap, alt sammen spilt på trommer og gitarer på en måte som neppe hadde gjort de opprinnelige gitarkameratene forlegne.

Denne særegenheten, kombinert med jevnlige, rituelle, forrykende svettekalaser av noen livegigs, har Sinsenfist sakte men sikkert bygget seg et rykte som en av hovedstadens mest spennende liveband.

Våren 2018 slapp de albumet Mount Fistmore, og feiret med konsert på Rockefeller. Nå returnerer de til Belleville for sin tradisjonsrike julekonsert, som har fylt ulike konsertlokaler i hovedstaden de siste 5 årene.