Cosmopolite

Cosmopolite

En av landets mest spennende scener tilbyr et stort opplegg av muligheter; konserter, musikaler, kongresser, seminarer, kick-off, jubileer ... Med andre ord alle begivenheter som trenger en scene.

En unik sal i et av Oslos flotteste bygg med kulturhistorie tilbake fra 1928. Lokalet, som opprinnelig ble bygget som en kino, har opp gjennom årene huset mange av verdens største artister innenfor sjangrene world, soul, funk og jazz.

Cosmopolite består av hovedsal med et stort galleri og har en maksimum kapasitet på 700 personer (umøblert). Stoler for inntil 520 sitteplasser er tilgjengelig. Vi har alle rettigheter.

OBS: Vi har midlertidig redusert vår kapasitet som en følge av Covid-19 pandemien.

Med de nye restriksjonene fra Helsemyndighetene har vi kapasitet til 200 sittende i lokalet.

Salen har fast video/dataprojektor med stort widescreen lerret, trådløse mikrofoner og nødvendig AV-teknikk. Det er eget PA og lysrigg i salen.

Lokalet egner seg også ypperlig for stående bespisning fra 150 til 400 personer, og vi gjennomfører formelle (eller uformelle) middager for grupper fra 80 til 150 personer. Lokalene rommer også garderober, billettluke og toaletter, samt et flott inngangsparti gjennom Soria Morias spektakulære fasade.