El Muro Tango & Inés Cuello

El Muro Tango m/ Inès Cuello
World
El Muro Tango
Lørdag 19. september 2020
Dørene åpner 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
350/300,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

El Muro Tango & Inés Cuello

El Muro Tango er tilbake i Oslo for første gang på to år - denne gangen har de med den prisvinnende argentinske sangerinnen Inés Cuello! Velkommen til en magisk aften fylt av musikk, poesi og lidenskap.

Etter en lang pause fra hovedstaden er det internasjonale bandet El Muro Tango endelig tilbake med en helaftens konsert på Cosmopolite Scene! Med seg for første gang har de den prisvinnende argentinske sangerinnen Inés Cuello, en av de mest ettertraktede artistene av den yngre generasjonen fra Buenos Aires.

Siden deres siste opptreden i Oslo i november 2018 har El Muro Tango mottatt skryt i både inn- og utland for sitt debutalbum «Nostálgico». Britiske Songlines Magazine kunne melde at «the craftsmanship here is exceptional. This is quality music, played to perfection. Furthermore, it is clear that every band member plays each note with the precise passion that ensures tango will never simply be consigned to the history books», i deres kritikk av plata. Høsten 2019 debuterte bandet i The Royal Concertgebouw i Amsterdam til fullt hus og stående applaus. Senere har det fulgt invitasjoner til prestisjefulle festivaler som Jazzkaar (Tallin) og La Locura Tango Music Festival (Innsbruck), i tillegg til omfattende konsertervirksomhet i Tyskland, Sveits, Italia, Belgia, Danmark og Nederland.

Inés Cuello kommer fra Bragado, Buenos Aires. Hun er vinner av XVII Hugo del Carril Contest og ble nominert til Gardel Awards 2016 i kategorien “Beste kvinnelige utøver” for sitt album «Canciones del Sur». Som solist med tangokompaniene Tango Pasíon og Tango Desire har hun turnert over hele verden og gjestet over 70 byer i Kina og Japan, i tillegg til konserter rundt om i Europa og Sør-Amerika. Inés har jobbet med anerkjente tangomusikere som Nestor Marconi, Sexteto Mayor, Virginia Luque og Alberto Podestá, og opptrådt i berømte konserthus som Teatro Colón og Centro Cultural Kirchner, samt de store tangofestivalene i Argentina, Colombia og Brasil.