ZAPPAUNION VI

Zappa
Rock
Jazz
Zappaunion
Fredag 6. november 2020
Dørene åpner 19:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
670,- + avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

ZAPPAUNION VI

Zappaunion er tilbake og vi hedrer nok en gang Frank Zappa og hans musikk. Napoleon Murphy Brock, Denny Walley og Lisa Popeil kommer sammen med Ed Palermo og hans band og i tillegg har de med seg den norske blåserekka Low Budget Horn Section.

Det blir stor Zappa fest på Cosmopolite med selveste Ed Palermo i spissen. Ed Palermo som er kjent fra storband miljøet i New York blir betraktet som en ekspert på å fremføre Frank Zappas musikk. Han har hatt utallige show i USA, spilt på Zappanalen i Tyskland og veldig ofte hatt med seg Napoleon Murphy Brock og andre Zappa musikere. Med seg har han «Rocke» delen av storbandet sitt og blir akkompagnert av de norske blåserne Low Budget Horn Section

Det blir ikke noe ZappaUnion uten att Frank Zappas egne musikere er med!

Og i år kommer Napoleon Murphy Brock (vocal, saksofon, fløyte) som kanskje er den mest karismatiske av de alle. Han er elsket av fans for sin energi og perfeksjonisme på scenen. Napoleon Murphy Brock er å finne på legendariske album som Apostrophe ('), Roxy & Elsewhere og One Size Fits All.

Vår kjære ZappaUnion venn Denny Walley (vokal, slide gitar) er tilbake. Denny Walley har lang historie med Zappa. Denny Walley har kjent Zappa siden barndommen og budde i nabolaget der Zappa vokste opp.

Denny Walley spilte både med Zappas band, Captain Beefhearts Magic Band og Geronimo Black. Denny og hans fantastiske slide gitar er å finne på album som Bongo Fury, Joe’s Garage og Tinseltown Rebellion.

Lisa Popeil som gjorde ett fenomenalt show på ZappaUnion V kommer igjen. Hun er mest kjent for den legendariske låta «Teen-age Prostitute» fra albumet Ship Arriving Too Late To Save A Drowning Witch. Bare å glede seg til å få se Lisa Popeil innta scenen!

Som vanlig blir det også Zappa butikk og her kan man finne masse godsaker. Både vinyl og CD.

2020 betyr også 80 års jubileet til Frank Zappa, og vi hedrer han med den fantastiske, banebrytende musikken som både brøt grenser og skapte noe helt nytt.

Napoleon Murphy Brock – vokal, saksofon og fløyte Denny Walley – gitar Lisa Popeil – vokal Ed Palermo – saksofon Bruce McDaniel – gitar,vokal Katie Jacoby – fiolin Paul Adamy – bass Ray Marchica – trommer

+

Low Budget Horn Section på blås