Lettuce Funk (Utsatt, ny dato kommer)

Lettuce
Funk
Jazz
Soul
Cosmopolite Scene
Torsdag 12. mars 2020
Dørene åpner 19:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
370/320 +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

Lettuce Funk (Utsatt, ny dato kommer)

Det er med tungt hjertet vi nå må meddele at kveldens konsert med Lettuce blir utsatt.
Lettuce besluttet i natt å avslutte den pågående turneen sin i København.
Det er på grunn av de nyeste restriksjonene fra USA om innreise fra Europa at dette skjer. Men, konserten blir flyttet til senere. Mer informasjon kommer!
Vi beklager ulempene dette medfører vårt publikum.

Vi beklager ulempene dette medfører vårt publikum.

Line-up:

 

Lettuce

Har du ikke hørt om Lettuce? Da har du masse fin musikk i vente! Og om du har hørt dem, er du antagelig alt på vei på vei til å bestille billetter.

Lettuce sprenger omtrent alt som heter båser, og har selv prøvd å beskrive musikken sin som funk/jazz/soul/jam/psychedelic/hip-hop/avant-garde/experimental. Det er vel riktig nok, men gir egentlig ikke et fullgodt bilde av hvor mektig, variert og rikt dette låter. Bandet ble startet alt i 1992, av talentfulle folk som fant sammen ved Berklee College Of Music i Boston. Den gangen skal de ha vært inspirert av blant annet Herbie Hancock, Earth, Wind and Fire og Tower of Power.

Og jammen er funky – som et rytmisk fyrverkeri toppet med lekre blåsere og keyboards. De debuterte på plate med Outta Here in 2002, fulgt opp med et live-album fra Tokyo året etter. Til sammen har det blitt seks studioalbum, med den sterke ”Elevate” som den nyeste. Lettuce

– Dette albumet sprenger definitivt grenser for oss, sier komponisten og perkusjonisten Adam Deitch, – Vi ønsket å fortsette å utforske funk og hip hop-beats, og skrive melodier som passet til. Resultatet har fått kritikere til å trekke sammenligninger med både Pink Floyd, Grateful Dead, Eno og Miles Davis, i tillegg til Prince.

Hvordan Lettuce fikk navnet sitt? Fra den gangen de gikk rundt til lokale spillesteder og sa: ”Let us play!”

Dette er bandets første opptreden i Norge.