Electrocutango

Electrocutango
World
Folk
Cosmopolite Scene
Lørdag 2. februar 2013
Dørene åpner 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
250,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Electrocutango

Sverre Joner og hans prisbelønnede Electrocutango skal holde konsert i Oslo etter at de har tatt Buenos Aires med storm !

Sverre Joner og hans prisbelønnede Electrocutango skal holde konsert i Oslo etter at de har tatt Buenos Aires med storm ! I Buenos Aires spilte de på flere kjente tangosteder og hentet lovord fra presse og æresbevisninger fra Academia National de Tango. De har gitt ut to CDer og har solgt til platina i Argentina. Også stor jubel da de holdt konsert i Berlin og under Oslo World Music festival for 2 år siden.

I musikken deres finner man en vandring mellom det melankolske og melodiske, fra det mystisk uforutsigbare til det drivende og suggererende rymtiske. Elementer fra Puerto Rico, Brasil og Cuba, fra hiphop, tekno, turntableisme jazz, og selvfølgelig tango i – kombineres i en skjønn forening.

Sverre Indris Joner – piano, keyboard, mac
Mikael Augustsson – bandoneon
Odd Hannisdal – fiolin
Steinar Haugerud – kontrabass
Antonio Torner - perkusjon

Gå ikke glipp at vinterens store happening ! Her blir det konsert og dans til langt utover natten.

DJ: Alicja Ziolko

Etter Electrocutango blir det milonga med tradisjonelle tangoer med Alicja som DJ.

Alicja er er skuespiller, koreograf, og tangodanser. Hun er en anerkjent DJ på milongaene i Italia og er godt kjent i tangomiljøet i Norge. Hennes valg av musikk til bilder skaper en flott stemning på dansegulvet.