Keep Movin - Offisiell Releasekonsert

Ole Børud
Soul
Funk
Pop
Ole Børud
Mandag 4. april 2011
Dørene åpner 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
180,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Keep Movin - Offisiell Releasekonsert

Endelig kommer oppfølgeren til succédebuten "Shakin´the ground". Den nye CDn "Keep Movin" slippes i forbindelse med konserten.
Det blir full pakke med 11-mannaband!

Klikk på www.facebook.com/pages/Ole-B for en smakeprøve.

Ole Børud (født 6. desember 1976), er en norsk låtskriver, sanger og musiker. Han er sønn av Arnold Børud og var i barne- og ungdomsårene en populær og bereist barne- og familieartist i det kristne musikkmiljøet med familiegruppene Børudgjengen og senere Arnold B Family.

På 1990-tallet var Børud medlem av metal-bandene Schaliach og Extol. Han var med på flere plateinnspillinger og turneer med sistnevnte, før han i 2004 la metalen på hylla for å søke tilbake til sine musikalske røtter i soul- og funkpreget pop.

I 2008 slapp han sitt første soloalbum med egenskrevet materiale, "Shakin' the Ground", på sitt eget selskap OBM Records. I mars 2009 ble plata lansert i Japan av selskapet Village Again.

I tillegg til karrieren som soloartist, har Børud deltatt som vokalist, korist og gitarist på en mengde plater og TV-programmer. Han har også turnert med blant annet Sofian, Torun Eriksen og Oslo Gospel Choir.

www.myspace.com/oleborud
www.oleborud.com