Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Cosmopolite Scene ønsker å besvare alle spørsmål du måtte ha knyttet til vår aktivitet her på huset. Finner du ikke svar på det du lurer på under, er det bare å henvende seg til oss direkte på info@cosmopolite.no

PÅBUD om munnbind!

Fra torsdag 29. oktober er det påbudt å bruke munnbind innendørs på serveringssteder der man ikke sitter ved et bord.

Dette gjør vi:

  • Alle ansatte vil bruke munnbind når de oppholder seg i områder hvor gjestene har tilgang.

Dette trenger vi fra våre publikummere:

  • Du  medbringe eget munnbind når du besøker oss.
  • Du har på munnbindet når du ankommer, i vår foaje, på våre toalett områder og når du forlater våre lokaler etter endt arrangement.
  • Du kan kun ta av munnbindet ditt når du sitter på din tildelte plass i salen.

Slik sikrer vi en trygg opplevelse, både for gjester og ansatte.

Koronatilak

Cosmopolite Scene er opptatt av at våre arrangementer skal være en trygg arena for publikum og har i den forbindelse opparbeidet en rekke nye rutiner for å sikre dette.

Cosmopolite Scene har nummerert alle sitteplasser og gjester får tildelt et setenummer. Ved inngangen blir besøkende bedt om å registrere kontaktinformasjon slik at Cosmopolite Scene vet hvor alle sitter og har kontaktinformasjon, av hensyn til smittesporing. 

I tillegg har vi bordservering, god avstand mellom kohorter, tilgjengelig hånddesinfeksjon i alle rom og oppgraderte renholdsrutiner.

Sittende konsert

Alle våre arrangementer under korona er sittende med 1 meter avstand fra skulder til skulder mellom kohorter. Du vil få tildelt et setenummer sammen med din eventuelle gruppe under ankomst. Det vil ikke være anledning til å bytte plass underveis.

Barservering

Under alle våre arrangementer blir det bordservering fra bar. Scann QR-koden på bordet ved å holde kameraet over den. Deretter bestiller du varer via appen som kommer opp og betaler med mobilen. Våre barmedarbeidere mottar bestillingen og behandler den så raskt som mulig. Dette gjør vi for å hindre kontaktkjøp.

Oppmøte og billettsalg

Vi belager oss på å sluse inn publikum så raskt som mulig, samt unngå unødig nærkontakt mellom våre publikumsverter og publikum. Vi oppfordrer derfor vårt publikum til å ha billetten klar, når de kommer fremst i køen. Vi vil også anbefale våre publikummere å komme tidlig, slik at innslippet blir så effektivt som mulig.

Fra våre publikum behøver vi at dere tar følgende ansvar:

Føler du deg syk?  

Hold deg hjemme dersom du føler deg syk eller om du har vært i kontakt med smittede eller noen i karantene.  

Munnbind

Fra torsdag 29. oktober er det påbudt å bruke munnbind innendørs på serveringssteder der man ikke sitter ved et bord. Du derfor medbringe eget munnbind når du besøker oss. Du kan kun ta av munnbindet ditt når du sitter på din tildelte plass i salen.

Hold avstand

Vis hensyn og hold avstand fra andre publikummere, både i forbindelse med innslipp, under arrangementet, i forbindelse med eventuelle toalettbesøk og etter arrangementet.

God håndhygiene

Antibac vil være godt tilgjengelig på spillestedet. Husk å vaske hendene godt etter toalettbesøk.

Vi anbefaler deg å sette deg inn i smittevernrådene fra Helsedirektoratet.  

 

På denne måten er Cosmopolite Scene er trygg arena for publikum og ansatte under arrangementavvikling!

Transport og parkering

Offentlig transport:
Buss: buss 20 nærmeste stopp Torsovsgata - og buss 30 nærmeste stopp Torshovparken 
Trikk: nærmeste stopp er Torshov, linje 11, 12 og 18
T-bane: nærmeste stopp Storo og Carl Berner

Parkering:
Det er parkeringsplasser i kvartalene rundt.

Handikap parkering:
Det er reserverte plasser rett over gaten for inngangen vår.

Billettsalg

Cosmopolite har billettsalg til alle arrangement på døren én time før konsertstart med forbehold om at arrangementet ikke er utsolgt.

Forsalg av billetter:
Billetter er i forsalg på Ticketmaster, tlf 815 33 133 eller www.Ticketmaster.no

Du kan velge mellom:
- TicketFast (motta billettene på epost og print dem ut eller scan i dør via mobil/tablet).
- Post (sendes hjem i postkassen din).
Billettavgift tilkommer i tillegg til oppgitt billettpris.

Rabatter:
På våre egenproduksjoner tilbyr vi alltid rabatter til studenter med gyldig studentbevis, honnør og medlemmer av Norsk Jazzforum. På utleiearrangement kan dette variere, se info til den enkelte konserten.

Aldersgrense

Vi opererer med 18-års aldersgrense på alle våre forestillinger, med unntak av noen utleiearrangementer.

Vi tilbyr vergeordning på noen av våre arrangementer, hvor én verge kan ha med maks to personer under 18 år. En verge vil i vårt tilfelle si en godt voksen person, helst forelder eller lærer. Ta kontakt dersom du har spørsmål vedrørende dette.

Betaling

I døren kan du betale med bankkort, bankaxept og kontanter.
I barene kan du betale med bankkort, bankaxpet, visa, kredittkort, utenlandske kort og kontanter.
I garderoben kan du betale med kontanter eller VIPPS.

Rullestoler

Rullestoler kjører opp en rampe på høyre side av inngangen. Fra inngangspartiet er det en rullestolheis opp trappen til hovedsalen. 
I hovedsalen er rullestol-toalett, barer og HCplasser på ett plan. Av brannsikkerhetsmessige årsaker tillattes ikke rullestoler på galleriet.

Ta gjerne kontakt med oss på forhånd, slik at vi kan gi deg best mulig service når du kommer.

Sitte/ståplasser

Vi har både sitte- og ståplasser på våre arrangementer, og møblerer salen ut ifra type forestilling. Vi opererer ikke med setereservajson hos oss, men har du spesielle behov vil dette bli tatt hensyn til. Ta gjerne kontakt på forhånd av arrangementet.

Avlyst/flyttet konsert

Ved avlysning av konsert må kjøpt billett returneres til utsalgssted innen 30 dager etter konserten skulle funnet sted (ta kontakt med på tlf 815 33 133 eller skriv til Ticketmasters kundeservice) . Enkelte konserter blir ikke kansellert, men flyttet til en ny dato hvor kjøpt billett gjelder til den nye datoen. Billettavgift refunderes ikke.