Aldersgrense: 18
Dørene åpner:19:00
Konsertstart:20:00
Billetter: 350/300 + avg

Richard Bona & Alfredo Rodriguez Trio Feat. The Pocket Queen

Jazz

De GRAMMY-nominerte musikerne Richard Bona og AlfredoRodriguez oppdaget hverandres talent gjennom deres felles mentor, Quincy Jones. Etter mange års vennskap, dro duoen i studio for å jobbe med Rodriguez’ album «Tocororo» hvor de skrev låtene «Raìces» og «Ay, Mamá Inés» sammen. Dette ble starten på et fantastisk samarbeid, og kombinasjonen mellom begges unike musikalske bakgrunn skaper dynamisk og inspirerende musikk. For å toppe det hele, har de fått med seg den amerikanske multi-instrumentalisten Taylor Gordonaka The Pocket Queen med på prosjektet!

Alfredo Rodriguez immigrerte til USA etter sitt første møte med Quincy Jones i 2006 for å følge drømmen. Han ble skolert på de strengeste klassiske konservatoriene i Havanna, og hans spenstige virtousitet springer mellom alt fra Bach og Stravinsky til afro-kubansk og jazz. I løpet av det siste tiåret har Rodriguez vokst fra en ung kubansk kunstner til en globalt anerkjent GRAMMY-nominert.

Richard Bona ble som liten gutt i byen Kamerun fascinert av den store amerikanske bassisten, Jaco Pastorius. Det var han som inspirerte Bona til å starte med musikk, noe som skulle resultere i at han etter hvert ble en av de mest anerkjente bassistene i verden. Han har dedikert over 30 år til å promotere fred og samhold gjennom musikken sin, og jobber for tiden med å oppnå målet sitt om å turnere i alle verdens land.

Selv om Taylor Gordon er multi-instrumentalist, er det trommer som er hennes primære instrument. Hun har delt scener med en rekke store artister, som Beyoncé, Musiq Soulchild, Robert Glasper, Rifth Harmony, Alfredo Rodrigues og Stevie Wonder. I tillegg til dette har hun blitt svært populær på sosiale medier ved å poste trommevideoer, og har opparbeidet seg en fanbase bestående av både Erykah Badu, Questlove, Timbaland med flere.

Denne dynamiske og mangfoldinge trioen kan nå for første gang bli sett på turné, og vi ser frem til å presentere de på Cosmopolite!