Aldersgrense: 18
Dørene åpner:19:00
Konsertstart:20:00
Billetter: 350/300 + avg

Oslo Session Recordings Presents

Jazz

Line-up:

  • Siril Malmedal Hauge - vokal
  • Jacob Young - gitar
  • Bendik Hofseth - saksofon
  • Mats Eilertsen - bass
  • Mike Mainieri - vibrafon
  • Paolo Vinaccia - trommer

Velkommen til releasekonsert for albumet «Last Things» og en presentasjon av musikken fra albumene «The Maze» og «Rathkes Gate 12:21:48»

Last Things
Duoen til Siril Malmedal Hauge og Jacob Young oppstod etter at de begge ble invitert til å medvirke som studiomusikere på en plateinnspilling i 2016. Noen uker senere ringte Siril til Jacob og lurte på om de skulle gjøre noe mer sammen, noe Jacob allerede hadde hatt i tankene. Dermed ble det realitet. De startet å jobbe og gjorde noen sporadiske opptredener sammen, før de gikk i studio og lekte seg frem til resultatet “Last Things” som nå skal ut på veien.

Sirils unike talent og formidlingsevne som vokalist tar umiddelbart fokuset når man lytter til henne. Siril og Jacob er begge to komfortable i mye av det klassiske jazz repertoaret, men samtidig er de ikke redde for å eksprimentere med sanger fra andre sjangre. Albumet "Last Things" slippes 19. januar 2018 på plateselskapet Oslo Session Recording.

Link til Facebook
Link til Offisielle nettsider
Link til Soundcloud

The Maze
Musikken på "The Maze" er skrevet av Mats Eilertsen, Bendik Hofseth og Jacob Young og er både stillfarende, leken, fortellende og tidvis ulmende. Den er som en rolig vulkan med boblende lava som ikke trenger å eksplodere i fartsfylt bonanza av raske løp eller energi på utsiden av tiden. Det er slik den er.

Den amerikanske jazzlegenden Mike Mainieri er gjest på tre låter på The Maze og er stadig og fremdeles på veien med sitt Steps Ahead hvor Bendik Hofseth, fikk sin amerikanske "break" på slutten av 1980 tallet, som arvtager etter saxikonet Michal Brecker.

Rathkes Gate 12:21:48
Rathkes gate 12:21:58 er et nytt, kritikerrost, album fra musikerne i trioen, Paolo Vinaccia Jacob Young og Bendik Hofseth. Det er den andre utgivelsen til plateselskapet Oslo Session Recordings, som debuterte med albumet "The Maze" tidligere i sommer. Ideen til albumet kom etter en konsert på et lite galleri langt ute på landet i Finnskogen for tre år siden. De ønsket å lage noe mer helhetlig i dette lydlandskapet med de mulighetene som åpner seg når man musiserer sammen - uten bass. Fraværet av bass frigjør mer plass til de andre instrumentene og gir en mer original klang.

Konserten skal presentere 3 album og markere fest for at Oslo Session Recording har eksistert i 1 år.

Billettprisen inkluderer CD/vinyl!