Aldersgrense: 18
Dørene åpner:18:30
Konsertstart:19:00
Billetter: 100 + avg

AVLYST: Oppsal Janitsjar - En animert aften

Filmmusikk

Ved avlysning av konsert må kjøpt billett returneres på utsalgssted innen 30 dager etter konserten skulle funnet sted (ta kontakt med Ticketmaster på tlf 815 33 133 eller skriv til Ticketmasters kundeservice). Billettavgift refunderes ikke.

Oppsal Janitsjars dirigent gjennom de siste 23 årene, Richard Johnsen, sovnet inn på sykehuset i går ettermiddag, etter noen måneders sykdom.

Oppsal Janitsjar beklager å melde at vi har tatt en beslutning om å avlyse lørdagens showkonsert, og håper på vårt publikums- og våre gjesters - forståelse for dette. Forhåndskjøpte billetter vil bli refundert.

Oppsal Janitsjar vil, i samarbeid med Sinsen UK, arbeide med å finne en ny dato for konserten.

På vegne av Oppsal Janitsjar,
Stig Nikolaisen, leder.

Oppsal Janitsjar og Sinsen Ungdomskorps er to av byens mest profilerte korps, og de er begge kjente for å spille musikk innen underholdningsgenren.


Denne kvelden gleder vi oss til å spille musikk fra mange av de fantastiske tegnefilmene vi kjenner så godt, og kanskje får du en liten "aha-opplevelse" når du hører noen av låtene?!


Oppsal Janitsjar - under ledelse av Phillip Hannevik - og Sinsen Ungdomskorps, under ledelse av Frank Brodahl gleder seg til å presentere programmet i avslappede og lune omgivelser på Cosmopolite Scene!

Velkommen skal dere være!


PS! Barn og ungdom under 18 må være i følge med voksne