Dørene åpner:19:30
Konsertstart:20:00
Billetter: 200/150 + avg

Releaskonsert med Mosaic - Shine On Me

Gospel, pop, soul

Mosaic ble startet opp i 1994 og gjennom årenes løp har mange dyktige sangere vært en del av koret. I dag består Mosaic av 24 dyktige sangere i alderen 20-35 år. Gjennom sine gospel- og juleplater ønsker koret å formidle det de tror på gjennom de gavene Gud har utrustet dem med.

Tilsammen har det blitt seks plateutgivelser fra Mosaic, hvorav to juleplater som har blitt svært godt mottatt blant presse og publikum.
I tillegg til å gi ut egen musikk, har Mosaic flere ganger vært medvirkende på Nobels fredspriskonsert som backing-kor for flere kjente artister. De blir også mye brukt i andre TV- og eventproduksjoner, eksempelvis Kvelden før kvelden (NRK), TV2’s Artistgalla, Spellemansprisen, Statoil’s talentpris og Aftenposten.

Gjennom årenes løp har Mosaic rukket å bygge opp en imponerende portefølje av artister de har koret. Lionel Richie, A-ha, Kygo og Steven Tyler er bare noen få av artistene som kan nevnes. Listen med alle artistene kan du se her.

Mosaic ønsker å bety en forskjell. Derfor har koret valgt å inngå et samarbeid med Misjonsalliansen for å hjelpe de menneskene i verden som trenger det mest. Alle sangerne i koret har sitt fadderbarn, og i tillegg har koret et eget prosjekt i Liberia som det samles inn penger til. Prosjektet heter WASH og går i hovedsak ut på å bygge brønner. Mosaic er stolte av å være ambassadører for Misjonsalliansen.

Sjekk dem på Spotify og Facebook