Dørene åpner:13:00
Konsertstart:13:00
Billetter: Fri entré

HUSFEST!

Familie, Kultur

For første gang på lang tid samler Soria Moria sine kulturaktører seg sammen og arrangerer en husfest i kulturslottet på Toshov! Lørdag 24.februar presenterer vi et program hvor det finnes noe for alle og enhver gjennom hele dagen!

PROGRAM:

  • 13.00 – Barnekonsert med Superpappa, ansiktsmaling og popcorn.

Hvor: Hvaskjer

Superpappa er en duo bestående av to supre pappaer, Trond Helge Baardsen og Henning Brøvig Hanssen. De spiller både kjente sanger og noen som kanskje ikke alle har hørt før. I bagasjen har de med seg morsomme instrumenter, rare lyder og godt humør!

Hvaskjer byr på gratis smakebiter fra menyen til voksne og gratis pølser, popcorn og ballonger til de minste. Gratis Shuffle og ansiktsmaler Miss Miracle tegner morsomme figurer!

  • 15.00 – Holberg-program for barn

Hvor: Torshovteateret

Bli med på Holberg for barn, Barnas National Spesial på Torshovteatret. Det blir teaterlek og du får lære å brette din egen papir-planet. I tillegg får du møte selveste Ludvig Holberg som på teatermagisk vis vil dukke opp!

Holberg for barn er gratis og åpent for alle, men passer aller best for barn mellom 5 og 10 år.

Hvor: Torshovteateret

  • 19.00 – Kjøkkenfest

Hvor: Hvaskjer

Den beste festen er alltid på kjøkkenet! Hver måned inviterer Hvaskjer flere up coming band som spiller på Hvaskjer Kjøkkenfest i 1 etg. Denne populære konsertserien fyller 1 år i februar og det feirer vi med flere gratiskonserter på Husfest.

CC: gratis, kl 19.00

Hvor: Cosmopolite

Den prisbelønte saksofonisten Ivan Mazuze svinger afrikansk jazz formet av livet i hjemlandet Mosambik. Polyrytmene er groovy og up-tempo med innslag av moderne nordisk jazz, spilt av hans Oslo-baserte bandmedlemmer.
CC: 150/100

  • 22.00: Klubb Skamløs

Hvor: Hvaskjer

Klubb Skamløs byr på digg digg dansemusikk, svett RnB, dansbar pop, party hip hop og uptown funk.

CC: 100