Aldersgrense: 18
Dørene åpner:21:00
Konsertstart:22:00
Billetter: 250/200 + avg

AVLYST: Sidestepper

Oslo World

Ved avlysning av konsert må kjøpt billett returneres til utsalgssted innen 30 dager etter konserten skulle funnet sted (ta kontakt med på tlf 815 33 133 eller skriv til Ticketmasters kundeservice). Billettavgift refunderes ikke.

Se for deg at du danser på dekket av en fargerik elvebåt som flyter langs frodige elvebredder i Colombia. En drink i hånda, en varm fønvind i håret og et bredt smil om munnen. På anlegget spilles Bogotábandet Sidestepper med låta “Come See Us Play”.

Det finnes nok av gode grunner til å adlyde bandets oppfordring. Ikke bare er budskapet deres om å dyrke kjærlighet i alle former ekstremt tidsaktuelt; gruppa har også på sin seneste utgivelse ‘Supernatural Love’ valgt å gå tilbake til dansemusikkens røtter og skape organisk, varm dansemusikk som hedrer de store “Orquestaene” som hersket i Colombia, Haiti, Trinidad, Cuba og Afrika før den elektroniske revolusjonen på åtti- og nittitallet.

Sidestepper begynte som studioprosjektet til den britiske produsenten Richard Blair, som på nittitallet inkorporerte latinsk musikk i datidens drum’n bass som hersket på Storbritannias dansegulv. Blair jobbet på denne tiden for ingen ringere enn Peter Gabriel og hans Real World Records, og dro til Colombia for å spille inn et album med legendariske Totó La Monposima. Det skulle bli starten på en musikalsk reise som etter hvert resulterte i at Sidestepper ble et fullblods liveband med stor musikalsk innflytelse både i Colombia og resten av verden. Flere tidligere medlemmer har fått stor suksess med prosjekter som Chocquibtown, Bomba Estereo og Sistema Solar, og Sidestepper har fått æren for å ha startet den såkalte Latin Beats-bølgen med utgivelsen av sitt bejublede album ‘3AM In Beats We Trust’ (2003).

Som de musikalske pionerene de er, står Sidestepper aldri på stedet hvil. Hver utgivelse tar en ny vending og byr på noe nytt; og under arbeidet med ‘Supernatural Love’ hadde Richard Blair og bandet sett seg lei på homogene trender innenfor dansemusikken. De har derfor søkt seg tilbake til det tradisjonelle, minimalistiske og jordnære både når det gjelder instrumentering, låtskriving og image. Som Blair selv sier om deres nye musikk; “It felt like the time to go back to basics, a song and a beat, warm sounds and magic players.”

Vi kunne ikke vært mer enige. Dette er så ekte, instinktivt og dansbart som du kan få det, med innslag av alt fra salsa og cumbia til pop, jazz og afrobeats, alt spilt med tradisjonelle instrumenter og en enorm spilleglede. Ta på deg danseskoene og bli med når Blair og hans orkester byr opp til Colombiansk fest denne kvelden!