Aldersgrense: 18
Dørene åpner:18:00
Konsertstart:19:00
Billetter: 250 + avg

Hossein Alizadeh

Klassisk Persisk musikk

Hossein Alizadeh er ikke bare en av sin tids fremste musikere innen den tradisjonelle persiske musikken. Han er også en de mest innflytelsesrike noensinne, som utover å ha en uerstattelig posisjon i det iranske musikklandskapet, har komponert flere titalls verk som enkelt sagt kan sies å befinne seg i hjertet av det tjuende århundrets musikalske kanon.

Saba Alizadeh er en like vital som tradisjonsbevisst og lærd musiker, med en multimusikalsk bakgrunn, som blant annet omfatter eksperimentell elektronisk og persisk tradisjonell musikk: Inspirert av de store mesterne, og med en sjelden oppfinnsomhet, er han en av de mest kjente aktørene innen utøvende musikk i Iran, som med instrumentet «Kanamcheh», ofte omtales som enestående.

Behnam Samani har i mange år vært blant de mest sentrale utøverne på iransk perkusjon «tombak» – og andre iranske slagverksinstrumenter. Foruten å være aktiv i Zarbang Ensemble, Dastan Ensemble, og et langt et cetera, har Samani også et langvarig samarbeid med Hossein Alizadeh.

Lineup:

  • Hossein Alizadeh, Tar og Setar
  • Saba Alizadeh, Kamancheh
  • Behnam Samani, Tombak