Dørene åpner:18:00
Konsertstart:18:00
Billetter: Fri entré

#VårtNabolag

Oslo World Music Festival inviterer til avslutning av et fantastisk år, med årets siste #VårtNabolag på Torshov Transittmottak og Cosmopolite Scene. Vi byr på gratis konserter, danseshow, gløgg, julebakst, fakkeltog og flere overraskelser. Det vil også være mulig å ha med julegaver til beboerne (mer informasjon lenger ned i teksten).

Artistene Nosizwe og Sheldon Blackman Music skal opptre, DJ-ene i Oh Mama! Crew skal sørge for dansing, i tillegg til at det blir danseshow fra Oslo Streetdance Studio og flere overraskelser!

Arrangementet er gratis og har ingen aldersgrense.

PROGRAM:

  • 17.00: Mottakelse på Torshov transittmottak (gaveinnsamling, kaker, kaffe, fakkeltenning og sang)
  • 17.45: Fakkeltog fra Torshov Transittmottak til Cosmopolite
  • 18.00: Konserter, danseshow og djs på Cosmopolite Scene
  • 20.00: Avslutning


Oppmøte på Torshov transittmottak, Vossegata 19, 0475 Oslo. Vi går sammen i fakkeltog til Cosmopolite.

Ønsker du å gi julegaver til beboerne? Vi vil ha et gaveinnsamlingspunkt på mottaket. (Gavene må være nye og merkes med alder. På Torshov transittmottak bor det kun enslig mindreårige gutter i alderen 15-18 år)
Med #VårtNabolag ønsker vi å samle nabolaget, gjerne fra nabobydeler og naboland, som publikum for musikk- og underholdning av høy kvalitet på transitt- og asylmottak.
— Møter mellom mennesker, kunstnere og publikum skaper interesse og forståelse for de verdier som ligger i andres kulturuttrykk. #VårtNabolag er en av festivalens viktigste helårssatsninger og er understreker festivalens mål om å være en arena for kvalitetsmusikk med en samfunnsmessig brodd, sier festivalsjef Alexandra Archetti Stølen.
#VårtNabolag arrangeres i samarbeid med Norsk Folkehjelp, Torshov Transittmottak, Cosmopolite Scene,
Bydel Sagene og Konsertsystemer LLB.