Aldersgrense: 20
Dørene åpner:21:00
Konsertstart:22:00
Billetter: 170/170 + avg

La Descarga + DJs & Party

Oslos salsaveteraner i full vigør!

Helt siden La Descarga ble grunnlagt i 1986 har Sverre Indris Joner og Sergio Gonzaelez strødd om seg med synkoper og gledet Oslo-publikummet med høy-oktan salsa. Noen vil huske den legendariske og ville pionertiden på Filmkafeen, Cafe de Paris og Smuget den gang man knapt visste hva salsa var. Andre fra glansdagene på Rebecca West, Kristiania og Belleville med heftige dansekvelder og tett klubbstemning. Deretter fikk suksessen med Hovedøen Social Club mye av tiden og oppmerksomheten noen år og aktiviteten sank.

Men… Rocambole var ikke død (for den som skjønner seg på prehistoriske smusslitteratur-referanser). De gamle er stadig eldst! Med dette 10 mann sterke orkesterets konsert på Cosmopolite 27/10 er det duket for en heftig danseaften. Med sitt repertoir med en passe blanding av salsa og timba får også tilhengere av de forskjelligste danseretninger etter behag. Men fokus er alltid på at musikken skal være ypperste sortering, også for den som kun kommer for å lytte.

Nå som den gang har de dekning for sin ord om at de spiller ”energiske polyrytmiske synkoper som går rett i hoftepartiet og tvinger deg ut på dansegulvet.”

http://www.indris.net/ladescarga

Norges eldste og beste salsaorkester La Descarga byr på salsa og timba med den norske "latinlegenden" Sverre Indris Joner som bandleder og pianist.
Bachata Cool Moves partner work med George Daniels Og DJs Juan-in-a-million og Feliz.

Program:
Kl. 21.00: George Daniels med partner holder bachatakurs - cool moves partner work.
Kl. 22.00 - 22.30 DJs Feliz og Juan-in-a-million spiller variert salsa, mambo, timba og bachata
Kl. 22.30 - 23.15. La Descarga live 1. sett
Kl. 23.15 - 23.45 DJs
Kl. 23.45 - 00.30 La Descarga live 2. sett
Kl. 00.30 - 03.00 DJs