Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 150/150 + avg

Andalusian Conspiracy - plateslipp

I det bitte lille øvingsrommet sitt på Grünerløkka Lufthavn i Oslo har Andalusian Conspiracy skapt en helt egen sound hvor spanske elementer blandes med elektrobeats, pop, rock, soul og norsk folkemusikk. Resultatet er dampende blodfunky. Bandet slipper nå sitt debutalbum - La revolución sera tuiteada (Revolusjonen vil bli tvitret – på Conjura Records) - og albumet er tilgjengelig på alle større musikktjenester.

I arbeidet med albumet har bandet jobbet med Ulf Holand (A-ha, Big Bang, Bjørn Eidsvåg), som også har mikset albumet. I tillegg har bandet jobbet med Jo Dworniak, grammy vinner og mannen bak noen av Spanias største band (Radio Futura, Jarabe de Palo, Kiko Veneno).

Bandet skriver spanske tekster og opplever stor interesse i Spania.
Førstesingelen - Vanidad - har fått radio-rotasjon i LH Radio i Madrid. I tillegg skal gjøre flere live-spillinger på ulike radiostasjoner i tiden som
kommer - bl.a. en livekonsert på RNE3 i Spania (RNE3 kan best sammenliknes med P3, men er vesentlig større). Bandet er allerede booket til legendariske El Sol i Madrid som best kan sammenliknes med Rockefeller i Oslo, og det uten å ha gjort en enste konsert i Spania!

Andalusian Conspiracy stortrives på scenen, og bandet beskrives som et
heftig liveband. Sjekk selv på Cosmopolite!
Finn oss på facebook.