Aldersgrense: 18
Dørene åpner:17:30
Konsertstart:18:00
Billetter: 200/200 + avg

Apes & Babes - Christmas Time's A-Comin'

Vokalgruppa Apes&Babes fra Trondheim har nå i tretten år gledet og begeistret et stort publikum med sin energiske og sprudlende vokalmusikk.

Nå gjester de Oslo for å gi deg en flying start på juleforberedelsene.

Gruppas medlemmer har plukket fritt blant sine julefavoritter og sper på programmet med andre musikalske krumspring fra fjern og nær. Det serveres både drivende rytmer, rå klang, fløyelsmyke stemninger og vakre harmonier, alt skapt av åtte sterke stemmer. Gruppa har de siste årene lekt seg med musikk fra alle verdenshjørner, fra iransk pop, via klezmermusikk, indie-soul, balkan-jazz og amerikansk bluegrass til norsk bånsull og folkrock. Noe av dette gamle materialet er også med i showet, og publikum kan forvente seg en festlig, variert og ikke minst stemningsfull førjulskonsert.

Apes&Babes er blitt beskrevet som ”en opplevelse av samspill, sceneutstråling og scenebeherskelse". Gruppas lydbilde og uttrykk har mer til felles med band enn kor. Fokuset har hele veien vært å utfordre de vokale så vel som de musikalske grensene, uredde for det etablerte og nysgjerrige på det uprøvde. I tretten år har Apes&Babes gått sine egne veier, og utviklet sitt særegne vokale uttrykk, der energi og humor står sentralt. Som en begeistret publikummer så treffende utbrøt: "Det er tre ting man ikke må gå glipp av her i livet; den store kjærligheten, en kald øl en varm sommerdag, og konsert med Apes&Babes!"

Gruppa har gitt ut tre CD-er. Den siste, Planet of Apes&Babes, er tilgjengelig på Spotify, iTunes og gjennom andre digitale kanaler.

Apes&Babes er: Ingunn Sollie, Sigrun Hassel Pedersen, Elin Valvatne, Ingrid Storlimo, Martin Lillealtern (vikar), Tor Martin Antonsen, Øyvind Dalen Sørbøl og Vidar Johansen.