Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 290/240 + avg

Artistry Jazz Group

Det kritikerroste jazzensemblet Artistry Jazz Group med den begavede pianisten Jan Lundgren i spissen, vil under årets vårturné opptre i Oslo for første gang! Gruppen byr på jazzperler av Cole Porter, André Previn, George Gershwin og mange flere.

Artistry Jazz Group er sammensatt av musikere fra Sveriges absolutte jazzelite. Foruten Jan Lundgren, består musikerne av (danske) gitaristen Jacob Fischer, vokalisten Vivian Buczek, bassisten Hans Backenroth og Johan Löfcrantz Ramsay på trommer. Under konserten i Oslo vil den norske trommeslageren Roger Johansen vikariere for Ramsay.

Ensemblet har tidligere utgitt to album: We Like Previn som er en hyllest til tusenkunstneren André Previn, og Too Darn Hot med Cole Porter komposisjoner. Begge utgivelsene ble mottatt med lovord av jazzkritikere i Sverige og utenlands.

På det nye albumet Tribute! som slippes to dager før konserten, er hver enkelt låt en hyllest til enten en komponist eller til den artisten som har framført låten. Det blir en skjønn blanding av bebop, swing og cool jazz fra «The American Songbook». Blant artistene og komponistene som hylles, finner du blant annet George Gershwin, Judy Garland, Miles Davis og Harold Arlen.

På Cosmopolite kommer Artistry Jazz Group til å framføre låter fra samtlige tre album de har utgitt.

Lytt på smakebiter fra gruppens repertoar på : www.artistryjazzgroup.se

Film på YouTube: http://youtu.be/nRRx0IJwjsI