Aldersgrense: 18
Dørene åpner:18:00
Konsertstart:19:00
Billetter: 175/175 + avg

Kunsten å DANSE gjennom livet

Kunsten å DANSE gjennom livet er en inspirasjonsforedrag krydret med HipHop som illustrasjon. - Hvordan kan vi bevege oss gjennom livets fasetter og DANSE oss gjennom dem på en måte vi er fornøyd med?

Foredraget holdes av NLP Coach og mental trener Marga Dijkman i New Attitude. Og denne forestillingen er en del av hennes personlige prosjekter for walk the talk. Hun har aldri kunnet danse skikkelig, og ønsket å utfordre seg selv ved å sette seg et stort, hårete mål om å danse foran et publikum.


Ett av Margas favorittsitater er: ”Livet handler ikke om å finne seg selv, men om å skape seg selv.” Til daglig jobber hun med å utvikle ledere og å skape godt samspill og en god samarbeidskultur i private og offentlige bedrifter.

I Kunsten å DANSE gjennom livet deler Marga erfaringer fra sitt eget utviklingsprosjekt, og hvilke paralleller hun har funnet mellom livet, selvledelse og dansen. I over ett år har hun trent hos Oslo Streetdance Studio, for å lære seg HipHop og andre sjangere innen dans som krever evne til koordinasjon og smidighet.

Nå er hun klar for å dele raust av egne erfaringer, mentale strategier og leveregler, samt understreke poenger med HipHop dans.

http://newattitude.no/

http://newattitude.no/blogg/kunsten-a-danse-gjennom-livet/

New Attitude v/Marga Dijkman