Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 495/495 + avg

Gino Vannelli

Vannelli innviterer deg til Cosmopolite!

Siden Gino Vannellis debutplate Crazy Life i 1973, har han vært en av de mest karakteristiske stemmer på westcoast-scenen.
28 MILLIONER SOLGTE ALBUM
Gino Vannelli er tilbake i Norge med sitt fabelaktige 8-manns band. Denne store artisten har solgt over 28 millioner album i sin karriere.
Det er en stor glede å kunne invitere til en fantastisk konsertkveld 8. juni. Dette vil bli en uforglemmelig opplevelse for alle musikkelskere.

Husker du disse låtene:
I Just Wanna Stop
Wild Horses
Brother To Brother
Black Cars
Living Inside Myself
Appolosa
Santa Rosa

Vannelli er født i 1952 i Montereal, Canada. Foreldrene var musikk-elskere og faren arbeidet som cabaretsanger. Unge Gino studerte musikk og trommer, og fikk fort en dragning mot jazz. Han beundret trommeslagere spesielt, og det høres i hans rytmiske og fengende låter. Han begynte etterhvert å spille i pop-band, sammen med sin bror ledet han det Motown-influerte bandet Jacksonville 5 (5 år før Jackson 5 spilte inn sin første plate). Etterhvert begynte han å spille gitar og piano, og utviklet seg til en stor vokalist.
Influert av jazz, pop og klassiske symfonier, spesielt russiske komponister, har Gino Vannelli hatt flere top 10 plasseringer på Billboard Singel-liste, har hatt en håndfull Grammy-nominasjoner og mange Juno-Awards fra hjemlandet Canada, samt vært en selvskreven headliner-artist og holdt utsolgte konserter i Canada og USA i over tjue år.
www.ginov.com

http://www.nordicrecords.no/forside/artister/gino-vannelli/

Det er 150 sitteplasser, resten er ståplasser. Det er ikke nummererte seter, og det er ikke mulig å reservere plass. Kom tidlig om du vil sitte.

Line up:


Reinhardt Melz - Drums

Jay Koder - Guitar

Damian Erskine - Bass

Greg Goebel - Keys

Patrick Lamb - Sax

Teddy Mulet - Trb

Erik Eilertsen - Trp

Hør på youtube:

Til Facebook-event:

Arrangør: A Tony Clifton Production