Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 150/150 + avg

Annbjørg Lien - Releasekonsert

Annbjørg Liens nye solo-plate ”Khoom Loy” , er en "world music " produksjon hun ikke har gjort lignende siden "Prisme" og Baba Yaga" .

Annbjørg Lien henter inspirasjon fra et spekter av tradisjoner, med kreativitet, profesjonalitet og intensitet. Med utgangspunkt i norsk tradisjonsmusikk inviterer hun oss til en følsom og forrykende reise gjennom stemninger og stilarter.

Annbjørg viser igjen at hun er av våre mest nyskapende artister. Hun har et bredt uttrykk med hardingfele, fele, nøkkelharpe og vokal, og kobler tradisjonelle instrumenter og klanger med de moderne.

Hun har med seg sitt eminente band, samt tre musikere fra Nepal- både på platen, releasekonserten og den planlagte Rikskonsertturneen.

Spekteret av farger og gode ønsker kjennetegner denne produksjonen som bygger broer mellom Østens og Vestens kulturer, mellom tradisjon og nyskapning.

Norsk, irsk og østlig folkemusikk hilser til jazz, rock og andre samtidsklanger. Det er like naturlig å bruke nepalske gjestemusikere som å tonesette dikt av Jakob Sande og André Bjerke eller skrive egne tekster . Musikken veksler mellom det intense og det inderlige, mellom lokale stemninger og storslagne utsikter, mellom instrumentalmusikk og sanger.

Billettsalg kun i døren samme dag som arrangement.