Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 0 + avg

Ellayali "Releasekonsert" - World music café

Ellayali bygger broer mellom mennesker gjennom musikk. 10 musikere fra 5 ulike nasjoner skaper en magisk atmosfære med en unik blanding av arabisk, kurdisk, balkan- og latin-musikk, norske folketoner, Grieg og Mozart. Nå kommer CD-en deres: Music Without Borders

Musicians:
Ingegjerd Bagøien Moe ,Norge ,vokal
Berit Bagøien Moe , Norge , piano
Darvan Ahmad Abdulkarim , Irak,fiolin
Karl Espegard , Norge, fiolin
Fidel Soto, Chile, fiolin
Anna Helgadóttir,Island,cello
Audun Reithaug, Norge,kontrabass
Arne Kirkhorn Rødvik, Norge, keyboard
Alexander Fernandez, Cuba,kongas/ vokal
Safaa Al Saadi, Irak, darbuka/ nay
Kurth Tvinnereim, Norge, saksofon
Aziz Kossai, Marokko, oud
Trond Halstein Moe, Norge, vokal
Miriam Kleppe, Norge, flamenco
Atilla Vrasdonk, Nederland, flamenco

Da Ellayali startet i 2005 hadde de en visjon om å bruke musikk for å bygge bro mellom kulturer og mennesker.
Ellayali startet med at Berit Bagøien Moe, utdannet som klassisk pianist, inviterte en algerisk sanger, en fiolinist fra Serbia og hennes egne døtre , vokal og fiolin, til et møte for å skape noe nytt sammen.
Med introduksjonen av flere instrumenter som santur, robab, cello, kontrabass, darbuka, keyboard nay saksofon og kongas, fortsatte Ellayali å utvikle seg.
De begynte å eksperimentere med musikk fra ulike kulturer ved å blande dem sammen.
Ved å bli kjent med hverandres musikk, fikk medlemmene inspirasjon fra hverandre og dette førte til nye kreative produktivitet.
Ellayali består av 10 dyktig musikere og flere medlemmer skriver musikk for ensemblet.


Medlemmene har ulike nasjonaliteter og musikken er en blanding av arabisk-, kurdisk -, latin-musikk, norske folketoner og vestlig klassisk musikk og opera.
Ellayali har blant annet medvirket på Oslo Operafestival, Oslo Griegfestival og konsert til ære for Gaza- legene Gibert og Fosse, på Cosmopolite.
Det faktum at de har så forskjellig bakgrunn gjør dette konseptet helt unik, musikerne beriker og inspirere hver på grunn av deres forskjellighet, samtidig som de kommuniserer på et felles språk gjennom musikk.


Musikken Ellayali spiller, har ingen nasjonale grenser. Vårt håp er at folk i mange deler av verden , får anledning til å høre Ellayali, ikke bare på grunn av deres musikalske budskap, men også fordi de gjennom musikken, har et budskap om fred.
Musikk taler direkte til hjertet, det er et internasjonalt språk og det inspirerer til å bedre forståelse mellom mennesker.

Nå kommer deres CD ” Music Without Borders”.

www.ellayali.com

Dette er en konsert i serie:

Støttet av:

Arrangeres i samarbeid med: