Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 180/120 + avg

The Jungleboys feat. Prime Time Orchestra

Prime Time Orchestra

”Utagerende, hardtslående vestkantstil!” er karakteristikken som brukes om orkesteret på folkemunne, fra Sandvika Storsenter, til Bærum kulturhus. De har samarbeidet med storheter som: Lill Lindfors, Margareta Bengtson/Peter Asplund og også med en fjern slektning til to tidligere amerikanske presidenter, Vidar Busk. De har også dyrket Jono El Grande og Frank Zappa. Deres musikalske grunnprinsipp har alltid vært: ”Aldri føre var enn rett i toer’n på fire!”
www.orchestra.no/pto

The Jungleboys

Sterkt autoritetstro improvisasjonsensemble med status som statsorkester i et av verdens mest diktatoriske diktatur. Har siden starten i 1984 prioritert de uviktige spillejobbene og derfor alltid klart å unngå for mye publisitet omkring seg selv. Det egenkomponerte materialet har vist seg tregt omsettelig på diverse ”Absolutt Norgesvenn” kompilasjoner, men fornyet bruk av trusler og monetær kompensasjon skal visstnok ha åpnet noen dører – midlertidig. Lyssky transaksjoner og transponeringer med forgreninger til Latin Amerika er hovedårsaken til denne treghet, samt det faktum at Jungleboys fremdeles er det norske bandet som nekter å avertere sine musikalske tjenester på TV2. Er generelt slepphendt med penger fra de hardhendte.

The Jungleboys feat. Prime Time Orchestra

Dette ekstraordinære møtet mellom to av urkreftene i det norsk-paradorianske musikalske underliv finner sted etter utallige oppfordringer fra formann i ”Vennskapsforeningen Norge-Parador” Turistattaché ved Det Paradorianske generalkonsulat, José Pablo Aguillar Pedro Rodriguez Antonio de Perez Santa Maria Cruz- Impertinenza. Josés utrettelige innsats for å føre disse kreftene sammen bærer nå frukter og står som en påle i det bilaterale samarbeidet mellom disse to, kanskje små, men dog så sterke kulturnasjonene! Vi kan bare forberede oss på et musikalsk festfyrverkeri av en annen verdensdel når Jungleguttene fyrer løs, forsterket med et helt storband som blåserekke! La oss, for å beskrive kvelden, bruke et av José Cruz-Impertinenzas yndlingsordtak fra Parador: ”Du som ikke uten med er for være dine vennene sammen viser kjærligheten som aldri uten deg selv!”

Republica Nondemocracia Popular De Parador

”Verdens minste lilla hjemlandet” som José beskriver det, et lite land riktignok, men de har verdens lengste pass. Landet styres med silkehansker (og jernhånd) av El Général Ramôn Calderon. Generalen gjør rent bord ved alle valg i den lille republikken og sitter tilsynelatende trygt, godt hjulpet av sin armé ”Guardia Privado de Muerte Total”.(GUPRIMUTO). Calderons fremstilling av Parador som et turistparadis skjemmes av enkelte stygge rykter som tilflyter bl.a. Amnesty International med jevne mellomrom.

Medvirkende:

Vidar Cité de Leon – gitar, kjent fra: “Deep Purple”, “Blue Velvet”, “Black Sabbath”, “Hjerterknekt” og “Nurb Rettib”. Grunnlegger av "Spidertapping" teknikken, som Schønberg brukte da han tonsatte filmen "Twelve Toons i Mesa Boogie", en kjent Tyrolerwestern som bl.a hadde hitlåta "Ich bin ein Cowboy aus Hawaii".

Lars O'Pedal – trommer, kjent fra: ”Cobra Light”, ”Cuba Libre”, ”Tåkefyrstene fra Teide” og ”N’geirW”. Har støtte fra "Fond For Hardtslående Kunstnere".

Jean Marc Touché – bass, vokal, kjent fra filmer som: "Knerten i Lillemor", "Drammen i Madammen", "Lillebror på flaska".

Bernaise Vois-Pays – Saxofoner, kjent fra: ”Le quatour palisandre”, N’geirW, ”Oslo Gympe Parti” og ”Lyttegruppa”. Har kreert fiskesausen ”Melange á trois”. Brukes ofte til ål. Er også kjent som en tidligere sann troende.

Alkis Isteforia – kunstnerisk libero: En spaltet mystisk person. Har trolig kontakt med kulturavdelingen i "Rote Armefraktion". Tar muligens også konsulentoppdrag for "Gomorraen", en undergruppe av mafiaen, spesielt kjent for å starte dagen tidlig.

Dieter Dietmars: Hovedfag i nordiske språk og doktorgrad i aggressive adferd ved konservatoriet i Knöblingen Am Scheisse. Kjent for låta “Superoriginal”.

Singing Jack: Sanger.

Massimo “Mimo” Madliani – Mr. Italy Music. Kjent for låter som: “Questo non è Questo” og “Rock è Roll”.