Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:30
Billetter: 220/220 + avg

CocoRosie - Utsolgt!

CocoRosie er Bianca og Sierra Casady. Sierra synger, spiller gitar og fløyte. Bianca synger også og spiller perkusjonsinstrumenter. De lager all musikken i fellesskap. Høres svært enkelt ut, med mindre man vet bedre.

Helt fra deres første utgivelser har de Amerikanske Paris baserte søstrene fortryllet verden min sin særegne lappeteppe musikk; litt folk, noe hip-hop, kanskje litt opera eller neo-psykedelia? CocoRosie er collage musikk; over programmerte rytmer og klippetiklopp perkusjon åpner det seg en eventyrlig verden hvor vakre englestemmer og rare lyder og toner fra forskjellige gjenstander og instrumenter vibrerer i harmoni. Dette er musikk som fanger, ikke slåss om, din oppmerksomhet. Vakkert og unikt. Litt freak og litt søtt –, en deilig balanse.

CocoRosie jobber for tiden med nytt album (planlagt release høsten-09) men tar altså et avbrekk fra studio i sommer for å gjøre unna noen konserter i Europa. Sist gang de besøkte Oslo var det for et fullsatt Rockefeller så ikke nøl for lenge med å sikre deg en billett til showet på Cosmopolite fredag 5 juni.

www.myspace.com/cocorosie