Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 200/200 + avg

Apes&Babes

Apes&Babes 10-årsjubilerer med nytt album og lanseringskonsert i Oslo 24. april

Vokalgruppa Apes&Babes fra Trondheim har nå i ti år gledet og begeistret mange med sin nyskapende og sprudlende vokalmusikk. Jubileumsåret markeres med ny plate, Planet of Apes & Babes (i salg fra 9. mars) og konserter i Bergen (Logen, 15/3), Oslo (Cosmopolite, 24/4), Århus (Musikkhuset, 8/5 - dobbeltkonsert med The Real Group) og jubileumskonsert i Olavshallen på bursdagen 15/5.

Inspirert av sang og musikk som gruppas enkeltmedlemmer har tatt med seg fra reiser fjernt og nært, presenterer de på sin nye plate en rekke låter med variert etnisk opphav. Alle arrangementer er utarbeidet av gruppa i fellesskap, gjennom eksperimentering, lek og utforsking av stemmens mangfoldighet.

Dette blir en konsert spekket med musikalske og vokale krumspring, med hovedvekt på materialet fra den nye plata, ispedd en og annen overraskelse!

Apes&Babes er blitt beskrevet som "en opplevelse av samspill, sceneutstråling og scenebeherskelse". Gruppas uttrykk heller nok mer mot band enn kor. Fokuset har hele veien vært å utfordre de vokale så vel som de musikalske grensene, uredde for det etablerte og nysgjerrige på det uprøvde. I ti år har Apes&Babes gått sine egne veier, og utviklet sitt særegne vokale uttrykk, der energi, "trøkk", lek og humor står sentralt. Som en begeistret publikummer så treffende utbrøt: "Det er 3 ting man ikke må gå glipp av her i livet; den store kjærligheten, en kald øl en varm sommerdag, og konsert med Apes&Babes!"

www.apesbabes.com
Lytt til utdrag fra CD`n