Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 100/100 + avg

SnowboardAwards 2007

Mye å feire
- Vi snowboardere i Norge har mye å feire i år, sier president i Snowboardforbundet Ola Keul. - Ikke bare er Snowboardforbundet 20 år, men vi har også sett en sesong med norske snowboardere som har pushet grensene for hva som er mulig på et brett, og klubber og ildsjeler som har stått på for lokale snowboardmiljøer over hele landet, mer enn noen gang før. På SnowboardAwards gjør vi krus på alle som drar på!

Nominasjoner og avstemninger på Tacky.no
Tacky.no vil fremme folkets røst gjennom en rekke nominasjoner og avstemminger frem mot prisutdelingen. Hvem er egentlig Norges beste mannlige og kvinnelige kjører nå? Eller beste nykommer? Hvilket snowboardbilde er aller vakrest? Alle prisutdelingens kategorier og deres tilhørende prestisjetunge juryer vil annonseres om kort tid. Følg med på Tacky.no slik at din stemme blir hørt.

Snowboardstjerner og danseband
Ved siden av snowboardstjerner, spennende prisutdelere og DJs byr kvelden på flere festelige opplevelser:
- Vi kan allerede røpe at The Apache Dænsers inntar scenen under prisgallaen, sier mediekontakt Mette Mila i Snowboardforbundet. - Dansebandet lover rytmiske dansetoner, show og entertainment inn i natten, forteller hun.

Publikumsinformasjon
Er du raskt ute kan også du være med på høstens største begivenhet! Det vil bli billettsalg, mer informasjon om dette kommer.

www.snowboardforbundet.no

www.tacky.no