Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 130/130 ink. avg

Film fra Sørs avslutningsfest

Film fra Sør feierer slutten på festivaluken med en kjempefest på Cosmopolite hvor alle er invitert! Det blir sceneshow, visuals fra For Your Eyes Truly, danseopptreden fra Hot Salsa og det heftige Salsabandet Sonora Cimarron leverer kveldens musikk!
Sonora Cimarró er det siste tilskuddet til latinmusikkmiljøet i Norge. Bandet - som ble startet i 2004, har hatt fått mye positiv oppmerksomhet etter spillejobber i Oslo, Trondheim og Danmark.
Ideen bak bandet kom fra to latinamerikanske musikere i Oslo, Tito Guevara og Carlos Aranguiz, som ønsket å lage et band med bredere perspektiv på latinamerikansk musikk enn det som vanligvis formidles i Norge fra dette utrolig mangfoldige kontinentet. Møtet mellom afrikansk, indiansk og europeiske tradisjoner på det latinamerikanske kontinentet har avstedkommet talløse lokale varianter. Sonora Cimarrón benytter seg mye av rytmer og stiler som festejo, andarele og cumbia - i tillegg til cubansk og puertoricansk musikk. Besetningen med vokal, perkusjon, det cubanske strengeinstrumentet tres, akustisk bass og to tromboner gir bandet en egenartet og varm karakter. Og dette er musikk for alle som er glade i å danse!

Musikerne i bandet har bakgrunn fra Ecuador, Colombia, Chile, Cuba, Mexico og Norge og har spilt i band som La Descarga, Grupo Zanza, Ras Nas og Tigerlily.

MusikerneTito Guevara (congas, bongo, campana, coro)
Carlos Aranguiz (tres, coro)
Bladimir Viloria (vokal, maracas)
Rafael Ortega "Joel" bongó y campana (bass)
Torkil Sandnes (Contrabass)Vidar Bråthen (trombone)
Halvor Voldstad (trombone)
Dustin (güiro y coro) Special guest fra DammarkYanik Hartig (timbales)