Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 250/200 ink. avg

Jack DeJohnette & Sibongile Khumalo | INTERCONTINENTAL

SIBONGILE KHUMALO - vocals
BYRON WALLEN - trumpet
JASON YARDE - saxophone
JEROME HARRIS - guitar, bass
DANILO PEREZ - piano
JACK DEJOHNETTE - drums

Legendariske Jack DeJohnette har utvidet trioen sin til kvintett og forent seg med den fantastiske sørafrikanske sangeren Sibongile Khumalo. Nok et stort høydepunkt på Cosmopolite. To musikalske storheter. To musikalske kulturer. Sibongile Khumalo og Jack DeJohnette er giganter innen sine respektive felt. Khumalo som en av de største sørafrikanske sangerne og DeJohnette som en av de aller fremste jazzlegendene. På Cosmopolite forenes de i en konsert som ikke kan bli annet en fantastisk!
Med på scenen har de Jack DeJohnetts bunnsolide trio, som er utvidet til kvintett for anledningen. Totalt representerer disse musikerne så og si hele den nyere jazz-historien fra slutten av 60-tallet til i dag.
DeJohnette selv har vært en sentral samarbeidspartner for legender som Miles Davis, Keith Jarret, Herbie Hancock og mange flere. Khumalo er et multitalent av en sanger, og behersker både tradisjonell sørafrikansk musikk så vel som jazz og klassisk.
Det er ikke ofte man får mulighet til å oppleve en kombinasjon av storheter som dette. Et spennende samarbeid mellom sjanger, kultur og kontinent. Velkommen!

Konserten er støttet av