Dørene åpner:16:00
Konsertstart:16:00
Billetter: 25/25 ink. avg

VAD-festivalen 2007

Det blir konsert med profesjonelle musikere fra alle verdenshjø¸rner, moteshow, skuespill om tema, kampsport, danseshow og DJ kombinert med live show. Denne gangen blir det største musikalske trekkplasteret gruppen Bombay Rockers fra Danmark. Gruppen framfører musikk med rytmer fra India, Pakistan og Europa. Dessuten stiller mange lokale musikkgrupper og dansegrupper fra Oslo og omegn opp.

Festivalen vil begynne fra kl. 16.00 og vil pågå hele dagen til kl. 23.00 om kvelden. Vi er spesielt glad for at politisk rådgiver Hadia Tajik i Arbeids- og inkluderingsdepartementet har takket ja til å væ¦re hovedgjest under programmet, og hun har også fått i oppgave å foreta den offisielle åpningen av arrangementet. Hun vil også holde en appell om viktigheten av å drive forebyggende informasjonsarbeid i forbindelse med den verdensomspennende HIV- og Aidsepidemien, om rus og psykisk helse.
Det blir konsert med profesjonelle musikere fra alle verdenshjørner, moteshow, skuespill om tema, kampsport, danseshow og DJ kombinert med live show. Denne gangen blir det største musikalske trekkplasteret gruppen Bombay Rockers fra Danmark. Gruppen framfører musikk med rytmer fra India, Pakistan og Europa. Dessuten stiller mange lokale musikkgrupper og dansegrupper fra Oslo og omegn opp.
Næringslivet, kunsthåndverkere og organisasjoner med bakgrunn fra Sør-Asia, Midt- østen, Afrika, Latin- Amerika og Norge vil stille ut produkter og tjenester på forskjellige stands og paviljonger. Også Politihøgskolen vil stille opp for å informere om utdanningstilbudene sine.
Publikum får mulighet til å kose seg med eksotiske matretter som selges på stedet.

Arrangør:

Internasjonal helse- og sosialgruppe