Dørene åpner:19:30
Konsertstart:21:00
Billetter: 200/150 + avg

Django Festival 2006

På lørdagen starter HOT CLUB DE NORVEGE som vertskap for HOT CLUB DE SUEDE (!) og den danske Hot Club'en RÃ?Å VE BOHEME i en spennende skandnavisk supersession med bla a ANDREAS Ã?â??BERG som lanserer sin nye CDpå festivalen!
Deretter får vi gjenhør med den franske maestro, norgesvennen og supergitaristen ANGELO DEBARRE som har stor suksess i USA for tiden - kommer han kanskje i cowboyhatt?
Og ikke minst får høre den nye kvintetten til fjorårets store overaskelse på festivalen: denrumenske pianisten MARIAN PETRESCU - han har med seg broren MIHAIL PETRESCU på bass, FLORIN NICOLESCU på fiolin, ANDREAS Ã?â??BERG på gitar og HÅKON MJÅSET JOHANSEN på trommer. Marian og Andreas ga ut den fantastiske kvartettplaten YOUNG JAZZ GUITAR i fjor, og for mange er den
det mest spennende som er spilt inn av Djangomusikk på lenge... platen har ligget på salgstoppen på BareJazz i månedsvis. Den nye kvintetten med Marian, Florin og Andreas blir sannsynligvis så HOT at den før jul ville ha vært nødt til å vises med sladd!
Deretter ville man vel i gamle dager ha tatt en sigarett, før det rundes av med en ny runde jamsession...!