Aldersgrense: 18
Dørene åpner:17:30
Konsertstart:18:00
Billetter: 200/100 + avg

Sidsel - Releasekonsert

Pop

Parallelt med sin base som soloharpist i Kringkastingsorkesteret (KORK) har Sidsel et trio-prosjekt som er langt utenfor klassisk allfarvei, blant annet gjennom eksperimentell og leken bruk av elektrisk harpe. Hun har fått god hjelp til dette gjennom nært samarbeid med flere norske låtskrivere som har spesialkomponert musikken til henne og elharpene. Den fantastiske gitaristen Hallgrim Bratberg har også vært Sidsels gode hjelper i å skape om gitar-effekter til kule elharpeeffekter!

Endelig er resultatet her: et album med 8 varierte og heftige låter, skrevet av Hallvard Vaaland, Ingrid Kindem, EAR og Sindre Hotvedt.

Det hele markeres og feires med en releasekonsert på Belleville den 14 oktober og albumet «Sidsel» vil være tilgjengelig på de digitale plattformer to dager før konserten. Smakebiter, singler og musikkvideoer slippes også i forkant.

Sidsel spiller musikk som du mest sannsynlig både vil danse, smile og la deg henføres av. Hun bringer frem harpens perkusive og rytmiske potensiale, med effekter som får en el-gitarist til å ønske seg ti ganger så mange strenger. Lydbildet blir både overraskende og tøft, da det ikke bare er trommisene som skaper grooven, men harpen selv

Velkommen til en opplevelse der alle klisjeer om harpen som et engleaktig instrument gjøres til skamme, når el-harpen kobles sammen med to de perkusjonistene.

Etter denne konserten vil du med sikkerhet vite at harpe kan være så mangt.

Medvirkende:

Marcus Lewin trommer

Arild Torvik percussion

Lyd: Morten Skanche