Aldersgrense: 18
Dørene åpner:19:00
Konsertstart:19:30
Billetter: 300 + avg

MYSTERY & The Windmill

Rock, Progrock

We Låve Rock – Concert, har gleden av å kunne invitere til en fantastisk musikkaften med selveste Mystery fra Canada på norsk scene for første gang! I tillegg spiller norske The Windmill nytt materiale fra kommende album.

Program:
Dørene åpner 19:00
Windmill ca 19:30
Mystery ca 21:00
Slutt ca 23:00

Konsert for alle som liker melodisk rock og progrock av høy kvalitet.
MYSTERY er fra Kanada og har 6 studio og 2 live plater bak seg og nylig kom de ut med en fantastisk Live DVD

The Windmill fra Hurum er snart klar med sin 3.plate og spiller melodisk progrock med inspirasjon fra Camel, Genesis og Jethro Tull

Tidlig konsertstart!
Tidene kan avvike. Vær ute i god tid!


MYSTERY
MYSTERY er et banebrytende progrock band fra Montreal, Quebec, Canada. De har ni studioalbum bak seg og er et av de mest populære og respekterte progrock band i verden. De har skapt seg en unik sound med sin sofistikerte symfoniske progrock.

På studioalbumene har de med seg kjente gjestemusikere som Daryl Stuermer (Genesis, Phil Collins), Nick D'Virgillio (Tears for Fear, Spock's Beard) og Richard Lanthier (April Wine). Live leverer bandet alltid et fantastisk show med musikk som når hjertene til fans over hele verden!

Medlemmer:
Michel St-Père – gitar
François Fournier – bass
Sylvain Moineau – gitar
Jean-Sébastien Goyette – trommer
Jean Pageau – vokal
Antoine Michaud – keyboard

The Windmill
The Windmill er et godt etablert progrock band fra Norge, med base i Asker/Hurum/Oslo. De har spilt en rekke konserter i Norge, på festivaler i utlandet og leverer solide konserter som får strålende tilbakemeldinger fra publikum. Bandet ble etablert i 2001 og har gitt ut to album, ”To Be Continued …” (2010) og ”… The Continuation” (2013). De er nå aktuelle med sitt tredje album som slippes denne våren, og vil spille en konsert hvor de presenterer låter fra den kommende utgivelsen.

Medlemmer:
Erik Borgen – gitar/vokal
Jean Robert Viita – keyboard
Morten Clason – fløyte, saksofon, vokal
Stig Andre Clason – gitar
Arnfinn Isaksen – bass
Sam Arne Nøland – trommer