Aldersgrense: 18
Dørene åpner:18:30
Konsertstart:19:30
Billetter: 175/125 + avg

Sigrun Loe Sparboe - Lanseringsturné "Vindfang"

Pop

Sigrun Loe Sparboe flyttet fra Grunerløkka i Oslo til et lite nes, uten for Harstad by for å satse på musikken. I et rødmalt hus i fjæra har hun funnet tid, ro og 10 helt nye sanger.

Lineup:

  • Sigrun Loe Sparboe
  • Mattias Krohn Nielsen-gitar
  • Sverre Tollefsen Laupstad-piano
  • Magnus Tvedten-bass
  • Tore Ljøkelseøy-Trommer
  • Line Rubach-kor

Sparboe fremstår som en fremragende låtskriver med en voldsom musikalsk tilstedeværelse og nerve, og en fantastisk flott evne til å skildre hverdagslivet på en poetisk, men likevel jordnær måte. " (Anders Ekelund, Musikknyheter)

Sigrun har 3 utgivelser seg bak seg med Sigrun & The Kitchen Band, men det var da hun slapp sin solodebut ”Uten at du vet det” i sept.2013 at hun for alvor markerte seg som artist. Solodebuten høstet glimrende kritikker hvor musikknyheter gir hele 9/10 kuler, NRK P1 ”En feiende flott 5ér” (Under lupen), mens det internasjonale musikkmagasinet Famous Last Words omtaler Sparboe som ”Norways newest folk sensation” og rangerer albumet til det 3.beste av året.

I kjølvannet av ”Uten at du vet det” har hun spilt for fulle hus rundt om kring i hele landet/godt over 100 konserter, opptrådt live i riksdekkende TV og radio. Visesmeden fra Harstad ble innlemmet i det gode selskap da Jan Eggum huket henne inn for å spille på Gitarkameratenes nyoppstartet visefestival i 2014 hvor hun delte scene med artister som Stein Torleif Bjella, Siri Nilsen, Daniel Kvammen og Erlend Ropstad for å nevne noen.

Det råder store forventinger til Sparboes nye album: ”Such digression is completely welcome due to providing a fine balance of emotions and, in the process, sets up ‘Uten at du vet det’ as a debut that will be extremely difficult to surpass due to being nigh on perfect.” (FLW) Og det er ingenting som skulle tilsi at forventningene ikke vil innfri.
Albumet er produsert av gutta bak Kråkesølv (Martin Bowitz, Kråkesølvs produsent og Kråkesølvtrommis Jørgen Smådahl Larsen).

Sigrun er niese av en av Norges mestselgende artister på 60 og 70tallet, Kirsti Sparboe.

Et vindfang slipper deg inn og gir ly.

Sjekk hennes hjemmeside og Facebookside